Когато престъпленията са умишлено лишаване от живот - умишлено убуйство,

...
Когато престъпленията са умишлено лишаване от живот - умишлено убуйство,
Коментари Харесай

М. Марковски: При умишлено убийство не трябва да има съкратено съдебно следствие

Когато закононарушенията са съзнателно отнемане от живот - съзнателно убуйство, не би трябвало да има кратко правосъдно разследване. Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов юрист Марин Марковски. Това е належащо и не е незаслужено, безапелационен е правозащитникът.

Разумното е да се резервира съкратеното правосъдно разследване за всички останали закононарушения, като се изключи които е имало незаконно отнемане от живот, счита юрист Марковски.
Марин Марковски, юрист: Аз съм защитавал нарушители, които са непоносими като хора. Виждал съм очите на майката на жертвата, знам болката от закононарушението, виждал съм я.
Ако се остави правораздаването в ръцете на потърпевшите, те ще кажат " желаеме да го одерат жив ". Правосъдие, от хора, които изживяват тъгата, не може да се получи, безапелационен е юрист Марковски.
Марин Марковски, юрист: Когато някой убие дете, изнасили го, тогава той не би трябвало да излиза на открито, тъй като може да го направи отново. Същността му е на демон.

Адвокат Марковски разяснява и предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман, наказан за убийството на студента Андрей Монов.
Марин Марковски, юрист: Съдийската институция постоянно би трябвало да бъде със непокътнат престиж, непременно. Истината е над всичко. Съдебната палата не е място за наслаждение, там няма удовлетворени хора.
Вижте целия диалог с юрист Марковски във видеото!
 Полфрийман е в Центъра за настаняване на чужденци в Бусманци Полфрийман е в Центъра за настаняване на чужденци в Бусманци
Австралиецът Джок Полфрийман няма да излезе на независимост макар решението за освобождение. Затворническите управляващи го предадоха на миграционните, защот...
 Адв. Рангелов: Ограничаване на съкратеното разследване може да забави присъдата Адв. Рангелов: Ограничаване на съкратеното разследване може да забави присъдата
Правната комисия в Народното събрание разиска през вчерашния ден предложенията за кратко правосъдно разследване при тежки закононарушения и нанасяне на тежки телесни повреди. Пр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР