Когато преди седмица се появи изненадващата новина за постъпването на

...
Когато преди седмица се появи изненадващата новина за постъпването на
Коментари Харесай

Истинската причина Кейт да бяга от публичност след операцията

Когато преди седмица се появи изненадващата вест за постъпването на Кейт Мидълтън в болница, доста хора бяха разтревожени. Тя е постъпила за интервенция в коремната област, която е предходна сполучливо, и към този момент е в интервал на възобновяване.
 Кейт Мидълтън и огромната поддръжка от Пипа Мидълтън след коремната интервенция
Най-голямата поддръжка на Кейт в сложния миг

На кого поверява най-скъпото си

Принцесата на Уелс категорично пожела да не споделя детайлности за естеството на процедурата. Източник, непосредствен до двореца Кенсигтън, разкрива, че интервенцията е била сериозна поради времето за възобновяване - чака се Кейт да се върне към професионалните си задължения чак след Великден.

" Тя обаче е в положителни ръце и ще получи доста помощ, когато се върне вкъщи си. Освен това е млада жена в добра форма ", добавя източникът на People. Мидълтън е била оперирана на 16 януари, новината беше обявена ден по-късно, а изписването й се чака сред 10 и 14 дни след интервенцията.
 Снимка 637480

Принцесата е в влиятелната болница London Clinic и, за разлика от трите й раждания, при които пред болничното заведение чакаха медии, в този момент това не е разрешено. А повода за възбраната даже не е самата Кейт, а опазването на персоналното пространство на останалите пациенти там.

Това, несъмнено, не е обявено в прав текст от двореца Кенсигтън. Вместо това в формалното изказване от 17 януари се споделяше, че вести за възобновяване на ще бъдат обявени, когато има " забележителна нова информация за шерване ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР