Когато празничният сезон е в разгара си, ще почувствате коледния

...
Когато празничният сезон е в разгара си, ще почувствате коледния
Коментари Харесай

Няколко идеи за по-празничен декември

Когато празничният сезон е в разгара си, ще почувствате коледния дух с другари, семейство и даже с тези, които не познавате – това е магията на всичко. Тъй като ще излезете от работа за няколко спомагателни дни, ще би трябвало да измислите по какъв начин да поддържате себе си (и фамилията си) заети и в празничен дух. Точно тогава влиза в деяние едно забавно коледно занятие.

За да ви помогнем да измислите съвършените празнични проекти, ние събрахме някои от най-хубавите коледни действия, които да вършиме със фамилията, приятелите и общността покрай вас. Въпреки че някои от най-добрите места за превозване на Коледа може да не са вашият роден град, тези действия могат да се правят на всички места и на всички места. От правене на коледни занаяти за деца до обмисляне на епични парти игри за възрастни , съставихме лист с празнични занимания, на които хора от всички възрасти могат да се насладят, пише theguardian.com.

Най-хубавото е, че всички тези занимателни хрумвания в действителност улавят магията на зимния сезон и затова могат да бъдат направени когато и да е през декември!

Направете венец

Когато декорирате залите, не забравяйте входната врата! Празничният венец неотложно ще направи дома ви да наподобява ужасно радостен, даже в случай че сте сдържани към останалата част от декора. И да извършите собствен личен значи, че е и персонализиран.

Направи положително дело

Може да е малко, като да извършите комплимент на някого, или толкоз огромно, едвам отделите време непринудено за един ден. Отдаването на духа напред е изключително удовлетворяващо през това време на годината, когато има толкоз горест, колкото и наслада.

Коледно караоке

Направете същинско шоу (с евентуално доста смях), като организирате коледно караоке празненство! Има безкрайни песни, които можете да включите, и можете да го превърнете в игра, като кажете на хората, че би трябвало да пропущат избрани думи, като Дядо Коледа ! Ако объркат, те са вън.

Реклама - Продължете да четете по-долу

 

Пазарувайте от празничен пазар

Потопете се в духа на сезона, като посетите локален празничен пазар или панаир на занаятите. Пазаруването на локално равнище оказва помощ на самостоятелните компании и подсигурява, че вашите дарове са изцяло неповторими.

Посетете възрастен

Направете деня на някого, като посетите дом за възрастни хора, център за възрастни хора или друго оборудване, където хората може да са самотни по време на празниците. Обадете се авансово, с цел да го уредите и получете настояща информация по отношение на всички здравни разпореждания.

Направете коледно лакомство (освен бисквитки)

Всички обичаме коледни сладки, само че има доста други десерти (здравей, пудинг със смокини!) Опитайте нов десерт за сладко следобедно начинание.

Отидете на кънки на лед



Съберете се и се насочете към локалната пързалка, с цел да се насладите на една от най-хубавите зимни действия. Ще бъде изключително особено, в случай че детето ви в никакъв случай не е стъпало преди и можете да бъдете там, с цел да го научите на верните придвижвания.

Изработете празнична маса



Не забравяйте масата за столова, когато декорирате къщата. Красивият пейзаж на масата ще я направи да наподобява привлекателна, даже в случай че същинската вечеря е след дни. Включете децата, като ги накарате да основат картите за място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР