“Когато правният ти опит е много нисък и професионалният ти

...
“Когато правният ти опит е много нисък и професионалният ти
Коментари Харесай

Сотир Цацаров след протест на извънпарламентарна партия: Като ти плащат с грантове, правиш декларации

“Когато правният ти опит е доста невисок и професионалният ти път, в случай че изобщо може да се приказва за подобен, е резултат на грантове на непознати фондации и парите на двама-трима олигарси, политическата ти активност също, какво друго ще ти остане, с изключение на да правиш заявления ”. Така основният прокурор Сотир Цацаров разяснява изявите на “Да, България ” и изявленията на Христо Иванов във връзка визитата на съветския основен прокурор Юрий Чайка. Призори през вчерашния ден партийните деятели сложиха надпис на надлеза към “София тех парк ” над бул. ”Цариградско шосе ”: “Чайка, вън от Европа! ”.

“Всяка среща и всяка публична стъпка при визитата ще бъде обществена за медиите. Посещението не може да остане прикрито ”, акцентира основният прокурор.

Юрий Чайка дойде в България на публична аудиенция по съглашение, подписано по времето на Борис Велчев. Той бе посрещнат от Сотир Цацаров, който изясни, че визитата ще продължи два дни. Противодействие на тероризма, битка с радикализацията и насилствения екстремизъм, както и противопоставяне на транснационалната проведена престъпност са тематиките, по които прокурорите на двете страни ще обменят на практика опит с годишни визити.

Главният прокурор разяснява и избора на нов ръководител на Върховния административен съд като уточни, че той е законен. “На ход е президентът. Държавният глава е задоволително умен, с цел да вземе най-хубавото решение. И не го споделям, с цел да кажа положителни думи за президента. Каквото и решение да вземе, то предстои на осъществяване. Всичко друго са мнения, офанзиви и крясъци ”, счита Цацаров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР