Когато правите слънчеви бани със затворени очи, не трябва да

...
Когато правите слънчеви бани със затворени очи, не трябва да
Коментари Харесай

Ето как да предпазите очите си на плажа

Когато вършиме слънчеви бани със затворени очи, не би трябвало да махате слънчевите очила, защото даже не доста продължителното излагане на блестящо слънце може да аргументи вреди, сподели за РИА Новости Андрей Тяжелников , основен експерт в министерството на опазването на здравето в Москва.

" Полезно е да знаете, че когато вършиме слънчеви бани със затворени очи, би трябвало да ги предпазите, тъй като ултравиолетовата светлина прониква в кожата. Дори не доста продължителното излагане на яркото слънце може да аргументи вреди ", сподели Тяжелников.
 Ето за какво е рисково да се къпете със студена вода през лятото Ето за какво е рисково да се къпете със студена вода през лятото
Редовното взимане на противоположен душ тренира сърдечно-съдовата система, само че когато са изложени на студена вода, хората със сърдечно-съдов...

Лекарят акцентира, че е належащо да се защищават очите на децата - в този момент има специфични слънчеви очила за деца, на практика от ранна детска възраст, тъй като очите на детето са още по-чувствителни към ултравиолетовите лъчи.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР