„Когато ПП предложи друг кандидат за премиер, тогава ще можем

...
„Когато ПП предложи друг кандидат за премиер, тогава ще можем
Коментари Харесай

Нинова: Няма да преговаряме, докато ПП не предложи друг кандидат за премиер

„ Когато Политическа партия предложи различен претендент за министър председател, тогава ще можем да преговаряме”, това съобщи Корнелия Нинова след края на разговорът с Политическа партия, който бе обновен. Кирил Петков твърди, че е съумял да убеди Българска социалистическа партия, че е имал задоволително данни от службите, с цел да предприеме това решение и да изгони 70 съветски дипломата.

„ Господин Петков срещна Българска социалистическа партия с целия развой за взимане на решението, кои са осведомени, кои са взели участие, само че това не трансформира решението ни. Когато Политическа партия предложи различен претендент за министър председател, тогава ще можем да преговаряме”, съобщи Нинова.

„ Петков сподели, че през днешния ден ще разискват въпроса и ще си го решат сами, ние не се месим в работата на други партии, просто за нас това е неприемлива кандидатура за премиер”, безапелационна е тя.

Тя посочи, че министерският съвет не е вземал това решение, както през вчерашния ден се гласоподава за Северна Македония и те са дали своят вот с срещу.

„ Ние гласувахме срещу и по тази причина казахме, че научихме от медиите, което е така”, приключи тя.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР