Когато пощенската служба на САЩ стартира проекта Safe Delivery миналата

...
Когато пощенската служба на САЩ стартира проекта Safe Delivery миналата
Коментари Харесай

Конгресът се справя с увеличаването на обирите на пощенски превозвачи чрез ново законодателство, насочено към безопасността

Когато пощенската работа на Съединени американски щати започва плана Safe Delivery предходната година, чиновниците дадоха обещание, че ще „ удвоят “ напъните си за битка с възходящата равнища на кражби на куриерски носители.

Репресиите доведоха до стотици арести, а грабежите се забавиха към края на годината. Но като цяло броят на пощенските превозвачи, които бяха ограбени през 2023 година, още веднъж се усили, а броят на ранените съвсем се удвои, защото нарушителите не престават да се насочват към превозвачите поради техните остарели „ клавиши със стрелки “, които разрешават достъп до пощенските кутии.

Тази седмица в Конгреса се показва законодателство за ускорение на подмяната на десетки хиляди ключове на пощенски кутии, усилване на наказателното гонене и преразглеждане на насоките за присъди.

Всичко това не може да пристигна скоро задоволително за куриери.

Съединени американски щати. Виждат се камиони на пощенската работа пред пощенска работа в Уилинг, Илинойс. В отговор на ес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР