Когато поръчвате неща от онлайн магазин, винаги има шанс да

...
Когато поръчвате неща от онлайн магазин, винаги има шанс да
Коментари Харесай

Големите голи гърди на момиче не се побраха в гащеризон и го опозориха в TikTok СНИМКИ 18+

Когато поръчвате неща от онлайн магазин, постоянно има късмет да не пасне съвършено. Така и 20-годишната Пери от Ню Йорк нямаше шанс с последната покупка.

Момичето избра прашен розов гащеризон на уеб страницата и на пръв взор верния размер - като на модела. Но когато новата дреха дойде, се оказа, че не всичко върви по проект. Пери опитва тоалета и разгласява видео в Tiktok, което докара клиентите до нервност.



Във видеото Пери в резюме очерта обстановката, прикривайки аленото си лице. Нейният смях обаче предполагаше, че това е по-скоро от смях и резултат от монтажа. И тогава се появи фотография на момиче в гащеризон и разликата с модела беше поразителна. Пери едвам се вмъква в новия гащеризон, тя просто се пръска по шевовете и гърдите й рискуват да излетят с каквото и да било придвижване - сполучливо или не, написа The Sun.

Излишно е да се споделя, че малко хора видяха по какъв начин гащеризонът седи неприятно в кръста, тъй като вниманието на всички фенове беше ориентирано в друга зона. Не е изненадващо, че видеото има над 19 милиона гледания. Въпреки че някои коментиращи имаха единствено един въпрос: явно е, че моделът на фотографията и Пери са с разнообразни размери, тъй че за какво тя го е поръча? Но се оказа, че момичето, както постоянно, е избрало размер S, само че този път не се побрало в него.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР