Когато попаднете в токсична връзка, това може да ви остави

...
Когато попаднете в токсична връзка, това може да ви остави
Коментари Харесай

Вижте тези 5 ценни урока, които ще научите от токсичните връзки

Когато попаднете в токсична връзка, това може да ви остави засегнати за цялостен живот.
Някои дами не съумяват да съберат сили и да приключат токсична връзка, даже да осъзнават в какво състояние се намират. Веднъж завършила обаче, токсичната връзка може да ви научи на доста неща, стига да се обърнете към предишното и към себе си почтено, намерено и да извършите нужните заключения. 
Не всеки неприятен и трагичен опит безусловно ви прави слаби, по-неуверени или ви демонстрира, че нямате шанс в любовта. Напротив – неприятният опит от токсичните връзки може да бъде извърнат във ваша изгода, стига да обърнете нужното внимание и да се фокусирате върху уроците, не толкоз върху болката. 
Кои са 5-те скъпи урока, които токсичните връзки дават?

Ще се научите да вършиме разлика сред думи и дейности
В доста случаи дамите, потънали в мрака и нещастието на токсичната връзка живеят в илюзия и компликация да дефинират същинския смисъл на дейностите на сътрудниците си. Те одобряват думите им за чиста монета, оправдават дейностите им, потискат страстите си, същността си, с цел да се нагодят към токсичните условия и да понижат болката. След като една такава токсична връзка завърши, мине нужното време и си извършите нужните заключения, ще разберете каква е същинската разлика сред думите и дейностите. Ще разберете, че когато един човек ви обича, той ще ви поддържа същински, ще се раздава за вас безкористно и без да чака нещо в подмяна, тъй като за него ще значите всичко. 

Ще се научите да разпознавате алените знамена отдалече
Когато сте минали един път или повече пъти през токсични връзки, алените знамена ще стартират да стават забележими за вас още преди индивидът да се е доближил истински до сърцето ви. Това ще ви помогне да се предпазите от нова болежка и ново проваляне в омагьосания кръг на токсичните взаимоотношения. 

Ще осъзнаете личните си неточности
Колкото и мъчително да е да обърнете фокуса към себе си, би трябвало да го извършите. Осъзнаването на личните неточности в изборите ще ви помогне да се държите надалеч от токсични сътрудници в бъдеще.  Много постоянно хората не си дават сметка по какъв начин в действителност със личното си държание и настройки притеглят токсични сътрудници и остават с тях задълго. Осъзнаването точно на тези лични неточности ще ви помогне да измененията себе си, а това ще промени и сътрудниците, които притегляте и връзките във връзките, които изграждате. 

Ще имате точна визия какви качества у колегата ви са значими за вас
Един от най-важните уроци от токсичните връзки е научаването на това какви упования имате към сътрудниците си. Качествата, които търсите у един човек ще станат със напълно по-ясна и бистра идея, а това ще ви помогне да подберете допустимо най-подходящия за вас сътрудник. 

Ще разберете, че да сте обвързани с неточния човек не ви прави щастливи
Когато се отърсите от токсични връзки и времето излекува раните ви, ще осъзнаете, че да сте обвързани, само че надълбоко потиснати и нещастни е доста по-болезнено от това да сте сами. Много хора не престават да стоят в токсични връзки точно поради страха от самотата. Потиснатостта и болката, които токсичната връзка предизвикват обаче може да ви срине с времето и да ви накара да изгубите религия в любовта и в себе си. Ще осъзнаете, че да обичате и да се грижите за себе си е доста по-важно за хубавичко ви връзка с предстоящ сътрудник. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР