Когато попаднем за пореден път на грешния мъж, отново се

...
Когато попаднем за пореден път на грешния мъж, отново се
Коментари Харесай

Как женити оправдават мъжете, които не си заслужават

Когато попаднем за следващ път на неверния мъж, още веднъж се замисляме какъв е този наш шанс постоянно да избираме такива мъже, които нямат добър профил, които не си заслужават времето, страстите ни, изключително в случай че желанието ни е да създадем сериозна връзка.
Попадайки в нездравословни за нас взаимоотношения, ние постоянно оправдаваме въпросните мъже за това по какъв начин се отнасят към нас. Ето 6 метода, по които го вършим най-често.

„ Но той е толкоз секси. “
И евентуално е добър в секса, само че не е единственият мъж, който може да задоволи желанията ви, който ще ви притегля в неповторима осанка. Когато обаче се позабавлявате с него, с времето ще осъзнаете, че хубавият секс и визия не са задоволителни, в случай че мъжът не си коства като персона. Разбира се това не важи за тези случаи, в които не търсите съществено партньорство.

„ Но аз към момента го одобрявам! Нека да му простя. “
Не! Той не си заслужава прошката ви. Ако в миналото ви е изневерил или ви е посочил пренебрежение и липса на интерес по някакъв метод, предиздвикал ви е да се чувствате зле, не очаквайте позитивна смяна. По отношение на изневярата може би е добре да се запитате за какво не е положил старания да разиска половите ви проблеми с вас или във връзката като цяло, за какво не се е борил за взаимоотношенията ви, а е избрал по-лесния път на изневярата.

„ Той просто минава през фаза, интервал. “
Отново оправдаваме нечие държание или липса на интерес. Да, той може да има сложен интервал в живота си, само че това по какъв начин минава през него е индикатор за личността му.

„ Мога да му оказа помощ да се промени! “
Не можете или най-малко много мъчно бихте повлияли позитивно на човек със зависимости. Насилниците в никакъв случай не се трансформират, както и мъжете, на които изневярата е в гените им.

„ Просто няма никой различен, от който в действителност се интересувам, по тази причина на този стадий ще бъда с него. “
Как се чувствате в тази връзка? Никоя връзка не може да ни задължи да бъдем в нея, в случай че тя не ни носи задоволство, а единствено незначителност, непрекъснати взаимни отстъпки единствено от едната страна, липса на развиване на връзката. Понякога толкоз се увличаме да бъдем във взаимоотношения с мъж, който не си заслужава, че не виждаме по-добрите благоприятни условия край нас.

„ Никога няма да намеря някой като него. “
Поредната илюзия, на една мощно влюбена жена, която евентуално дълго време не е имала сътрудник. Само тъй като сте привикнала с него, той е необикновено харизматичен и буен в леглото, може би даже е добре кариерно осъществен, не значи, че няма по-подходящ за вас мъж. Това поверие ви слага в доста неприятна обстановка и любовен капан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР