Когато печелиш не знаеш какво губиш, а когато губиш не

...
Когато печелиш не знаеш какво губиш, а когато губиш не
Коментари Харесай

„Кутията на Пандора“ прати Славяни в лукса

„ Когато печелиш не знаеш какво губиш, а когато губиш не знаеш какво печелиш “, с тези мъдри думи посрещна Александра Сърчаджиева племената в борбата за територия и те не съумяха да схванат какво им споделя, не и до момента в който не завърши борбата.



В седмицата на обратите, Славяни и Траки се бореха за вилата . В борбата по трима от всяко племе трябваше да развържат морските възли, с цел да освободят дървени бурета , след което да се качат на тях и с помощта на греди да се придвижат с тях по трасето.
 NOVA
На края трябваше да подредят буретата едно върху друго, да се покатерят от горната страна и да смъкват торбичка, в която имаше 4 топки. Финалното тестване беше за баланс и съгласуваност . Племената трябваше да пренесат топките от началото до края на специфична маса, като ги държаха единствено с железни лъжици. Тримата мъже от Славяни трябваше да вземат участие във всички стадии от играта , до момента в който Траки се разделиха.
 NOVA-->
Мъжете бяха на първата част, а дамите на втората и това им донесе триумф и те завоюваха борбата.
 NOVA
Като спечелили Траки получиха правото да отворят „ Кутията на Пандора “ и схванаха, че обратите стартират още при започване на седмицата. Победителите в действителност би трябвало да отидат в рибарската хижа, а изгубилите в първокласната вила. „ Важното в тая игра са успехите, без значение къде ще спим “, беше анализът на Пламен.
 NOVA
Напрежението при Траки продължава, без значение от следващата победа . В основата този път са близначките, които се скараха и с Пламен.  Жените не стопират да разискват Юлиян и считат, че той се държи зле с тях, тъй като е имал тежко детство и не е бил обичан . Това им съмнение се удостоверява, когато Юлиян взема решение да показа с всички, че в действителност е имал тежко детство и, че майка му не го е обичала, а до втори клас е живял в цялостна бедност с нея в Свищов. „ Истинското нещо е да можеш да прощаваш. Прощавам й “, споделя Юлиян, само че дали това е по този начин и дали в действителност е дал прошка, ще разберем в идващите епизоди.
 NOVA
Днес следва капитанската борба . Каква ще бъде тя в седмицата на обратите? Кои ще са капитаните и какво ще си завоюват от „ Кутията на Пандора “ ще стане ясно от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР