Когато пътувате с деца, сигурно се изкушавате да опаковате всички

...
Когато пътувате с деца, сигурно се изкушавате да опаковате всички
Коментари Харесай

Лятна ваканция, ура! При баба или на море, сложете тези 9 неща в детския багаж


Когато пътувате с деца, несъмнено се изкушавате да опаковате всички неща, които биха ви помогнали във всяка една евентуална обстановка. Може да се почувствате безсилни в даден миг, само че не се отчайвате. Списъкът за багаж може да бъде от основно значение – първо, с цел да не забравите най-важното, само че и с цел да се противопоставите на изкушението да опаковате цялата мебелировка. Ето и кои са главните детайли от детския багаж, които е добре да предвидите, с изключение на обичайните облекла и чорапи.
1. Възглавница за пътешестване и обичана играчка Независимо накъде сте се насочили, на първо място помислете за комфорта на детето, защото то играе основна роля за удобното изкарване на цялото семейство. Малките деца не обичат да напущат зоната си на комфорт изключително, по тази причина се уверете, че сте взели нещо обичано, което да припомня за дома и би могло да бъде " избавителен пояс " в сериозни (истерични) обстановки.
2. Нова играчка за из път В случай, че ви следва път, по-дълъг от час, без значение с кола или аероплан, бъдете подготвени! Купете авансово нова играчка, която би се трансформирала в занимателно занятие, с цел да си подсигурите спокойствието на пътя. Можете да заложите на „ водна брошура ” – откакто страницата изсъхне, цветовете избледняват и тя е подготвена да бъде оцветена още веднъж. Обикновено тези книжки задържат интереса на децата сред 2 и 5 години за много дълъг интервал от време.
3. Тоалетни такъми - душ-гел/шампоан
- четка и паста за зъби
- мокри кърпички
- слънцезащитен крем/крем за след слънце
- цветни лепенки
- репеленти срещу комари/лосион за след захапване
4. Шише с вода и храна Заложете на бутилка от неръждаема стомана със сламка или пък от качествена пластмаса със занимателни цветове. При всички положения, пиенето на вода е извънредно значимо за дребните деца, защото при тях рисковете от дехидратация са много по-високи. Вземете със себе си и подобаваща за пътешестване храна – солети, соленки, сурови барчета, бисквити. Често обичаните закуски на децата обаче не са най- пълноценните и богати на витамин и минерали, по тази причина се грижат Мултивитамини Марсианци, които обезпечават нужните количества есенциални витамини и минерали за едно дете. Марсианци Витамини с черен бъз съдържат витамини С,D3 и цинк, които способстват за естественото действие на имунната система. Черният бъз пък е прочут с антиоксидантното си деяние, което пази клетките от оксидативния стрес, причиненот свободните радикали от нечистата околна среда и метаболизма на личното ни тяло. Фолиевата киселина, витаминии С и В3 способстват за понижаване на възприятието на изнемощялост и отмалялост.

5. LED нощен датчик Честно казано, нощите са толкоз по-лесни с малко светлина, изключително в непозната стая. Заложете на LED лампа, която с изключение на супер лека и портативна, има и датчик за придвижване, който е избавител, когато се спънете в тъмното.
6. Решения за занимания Всяко детенце си има своите обичани играчки, само че е хубаво да помислите и за задоволително занимания навън. Независимо дали крайната дестинация е морето, планината или къщата на баба и дядо, подсигурете федербал, не се сърди дребосъче, детски шах, топка, надуваем басейн, тротинетка или баланс байк, ако дребният ви правоприемник към момента не може да кара колело.
7. Шапки и авариен чифт обувки Сигурни сме, че към този момент сте приготвили шапката с козирка и сандалките, само че ви съветваме да мушнете в куфара и по още един авариен чифт. Шапка с UV отбрана за игрите навън е превъзходен вид, а що се отнася до обувките – наложително вземете и най-малко един чифт маратонки (или сандалки със затворени пръсти), които знаете, че са комфортни за бягане или каране на тротинетка.
8. Торбички с цип Полиетиленовите торбички с цип може да не са ви в листата за багаж, само че несъмнено имат място там, просто тъй като са мултифункционални! Ако детето ви повръща по време на път, желаете да нарежете свежа ябълка или да приберете някъде мокрия бански – това е решението за всичко.
9. Несесер с медикаменти Разбира се, всяка майка у дома има детска аптечка с всички медикаменти и сиропи от първа нужда. Независимо дали отивате на отмора, или просто детето ви ще гостува на село при баба и дядо, би трябвало да се подготвите уместно за всевъзможни форсмажорни условия. Препоръчваме ви да имате на разположение температуропонижаващ сироп, подобен за алергии, при положение на захапване от насекомо, капки за нос и несъмнено, нещо имуноподкрепящо, с цел да не се постанова да употребявате медикаментите от несесера. За да предпазите децата от възможни вируси и болести, марсианци ПРОимун ЩИТ сироп подкрепя имунната система преди и по време на интервали с висок риск . Познат от епохи, плодът от черен бъз (Sambucus nigra), има доста и разнообразни потребни резултати - здрави дихателни пътища и обикновено действие на имунната система. Шипката (Rosa canina) има антиоксидантен резултат, който се комбинира в допълнение със свойствата на витамин С. Сиропът е обогатен и с първокачествен бета глюкан от дрожди (Saccharomyces cerevisiae) с научно потвърден резултат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР