Когато първото бебе на Ню Йорк за 2024 г. се

...
Когато първото бебе на Ню Йорк за 2024 г. се
Коментари Харесай

Докторът, който роди първото новогодишно бебе в Ню Йорк, не знаеше, че е родил и татко

Когато първото бебе на Ню Йорк за 2024 година се появи на бял свят в среднощ в понеделник сутринта, новороденото момче незабавно последва татко си: И двамата бяха родени от един и същи доктор.

И въпреки всичко доктор Шърман Дън от South Brooklyn Health в Кони Айлънд не знаеше за любопитния поврат на ориста по това време. Едва по-късно той ще научи, че е родил и бащата на бебето, Рафаел Абитбол, 23 години по-рано в същото заведение, когато е било известно като болница Кони Айлънд.

„ Той ми сподели, че майка му споделих му, че съм го доставил “, сподели Дън пред Daily News. „ Въпреки че майката беше тук, тя в никакъв случай не се приближи до мен и не ми сподели това. Той ми сподели след обстоятелството. ”

Съвпадението беше помрачено от вълнението към раждането. Когато противоположното преброяване до 2024 година стартира, всички в родилната зала, от лекарите до медицинските сестри до родителите на бебето, бяха наясно, че бебето има огромни шансове да бъде първото раждане за новата година в публичната болнична система на града.

„ Вк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР