Когато първата дама на САЩ Мелания Тръмп се срещна със

...
Когато първата дама на САЩ Мелания Тръмп се срещна със
Коментари Харесай

Mелания Тръмп направи крайно грешен избор на облекло за среща с децата мигранти

Когато първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп се срещна със арестувани деца на мигранти на границата с Тексас, тя попита със съчувствен звук: " Как мога да оказа помощ тези деца да се срещнат с техните фамилии допустимо най-бързо? ".

По-рано денем, обаче, облеклото на първата дама изпрати друго обръщение. Докато се качваше на самолета от Вашингтон до Тексас, тя бе фотографирана да носи яке на " Zara " с надпис: " Наистина не ми пука, а на теб? ".

Това провокира неразбиране измежду мнозина, а изборът й за облекло бе наказан като извънредно неудобен.
Според говорителката на първата дама Стефани Гришам " това е просто яке и няма никакво прикрито обръщение ": " След днешната значима аудиенция в Тексас, уповавам се, че медиите няма да изберат да се съсредоточат върху дрешника на първата дама ", съобщи тя.

Снимки: Getty Images/Guliver
По-късно в Twitter президентът на Съединени американски щати Доналд Тръм отбрани брачната половинка си, като уточни, че надписът на якето на гърба на Мелания демонстрира отношението ѝ към медиите, разпространяващи подправени вести.

“I REALLY DON’T CARE, DO U?” written on the back of Melania’s jacket, refers to the Fake News Media. Melania has learned how dishonest they are, and she truly no longer cares!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 21, 2018
Припомняме, че през последните шест седмици на американо-мексиканската граница към 2300 деца са били разграничени от майките и бащите си - незаконни мигранти, опитващи се да се трансферират в Съединени американски щати. Задържането на самите бежанци е част от новата, по-твърда политика на президента Доналд Тръмп по отношение на миграцията. И в Америка, и по света обаче недоумяват за какво децата - постоянно още бебета - се отделят от родителите им.
След множеството рецензии президентът Тръмп подписа декрет, с който се поставя завършек на практиката на делене на фамилии на мигранти, които са пресекли нелегално границата с Мексико. Остава отворен обаче въпросът какво ще се случи с към този момент отделените 2300 деца.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР