Когато пандемията от коронавирус се наложи в неподготвени САЩ, щатите

...
Когато пандемията от коронавирус се наложи в неподготвени САЩ, щатите
Коментари Харесай

Американските болници са изправени пред скъпа дилема, тъй като милиони консумативи за пандемия с изтекъл срок на годност се изхвърлят

Когато пандемията от ковид се наложи в неподготвени Съединени американски щати, щатите се борят за маски и други защитни средства.

Три години по-късно, когато хватката на пандемията се разхлаби, в този момент доста щати се пробват да се оправят с остатъка от защитни средства, всеобщо се отказвайки от доставките си.

С приключване на периодите на валидност и няколко претенции да се възползва от запасите си, Охайо продаде на търг 393 000 рокли единствено за $2451 и в последна сметка изхвърли още 7,2 милиона, дружно с маски, ръкавици и други материали с изминал период на валидност. Доставките с изтичащ период на валидност костваха към 29 милиона $ във федерални пари.

Подобно пресмятане се случва в цялата страна. Артикулите остаряват и с наближаването на крайния период за разпределение на федералните парични средства за COVID-19 през идната година, щатите би трябвало да решат какъв брой да влагат в поддържането на хранилища и наличия.

Медицинският служащ се разгл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР