Когато от сравнително скоро сте започнали връзка с мъж, когото

...
Когато от сравнително скоро сте започнали връзка с мъж, когото
Коментари Харесай

Ето как да разберете дали присъствате само временно в живота на мъжа

Когато от относително скоро сте почнали връзка с мъж, който харесвате, евентуално се питате дали имате бъдеще дружно. Той наподобява като всичко, което сте търсили. Умен е, занимателен, постоянен, разговорлив, сполучлив е в сферата, в която се развива, страховит събеседник е и приятелите ви се смеят на шегите му. Иска ви се нещата сред вас да се задълбочат, да намерите по-дълбоко място в живота му. Но има обаче признаци, които издават, че присъствате единствено краткотрайно в живота на този мъж. Ето ги и тях.

Той не ви е срещнал със фамилията си
Ако е прекомерно рано за по-близки запознанства, това е обикновено. Но в случай че мислите, че е минало задоволително време и сте се опознали задоволително, с цел да ви срещне със фамилията си, а той към момента не го прави, това може да е сигнал, че няма дълготрайни планове към вас.

Той не възнамерява нищо в бъдещето с вас
Ако в никакъв случай не сте го чували да прави проект за бъдещето, в който да влизате и вие, може би сте краткотрайно събитие в живота му. И тук не става въпрос за някакви доста съществени проекти. Дори уикенд бягство някъде единствено двамата е индикатор, че той желае да прекарва време с вас. Ако въобще не приказва за това по какъв начин би желал да се придвижите да живеете дружно или да нагодите работните си графици по този начин, че да имате повече свободно време дружно, това е неприятен знак.

Той е променчив в срещите и вниманието, което ви отдава
Ако усещате, че мъжът до вас е заплеснат, когато сте дружно и водите диалог или в случай че постоянно анулира срещите ви с някакво опрощение, той евентуално не държи на вас. Не ви отдава задоволително от вниманието си, когато сте дружно или сте надалеч един от различен – това демонстрира, че присъствате краткотрайно в живота му и той няма желание да промени това, да ви приближи до себе си.

Не обича етикети
Ако мъжът, с който имате връзка, не обича да дефинира връзките ви точно като такива, намира си извинения да не ги назова връзка, той няма съществени планове. Не желае да прави нещата публични. Може би даже не ви държи за ръка пред приятелите си.

Предпочита да се мотае с другари пред това да излизате на срещи
Това е типичен симптом на инцидентна връзка, която е за забавление, развлечение или просто с цел да има с кого да се вижда понякога. Ако си въобразявате, че той е вманиачен по вас, помислете още веднъж. Мъж, който ви харесва и е влюбен във вас няма да избра тривиалните разходки с другари или гледането на спортни мачове – неща, които другояче би могъл да прави всеки ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР