Когато оставаш системно неразбран, или си гений, или най-вероятно имаш

...
Когато оставаш системно неразбран, или си гений, или най-вероятно имаш
Коментари Харесай

Защо никой не разбира българските управляващи?

Когато оставаш редовно неразбираем, или си талант, или най-вероятно имаш съществени недостатъци в аргументацията. Факт е, че българското ръководство е в позиция на сериозна неразбраност и неяснота, в следствие от което през последната година получи поредност от звучни плесници както от всеобщите митинги в страната, по този начин и в публични реакции от чужбина.

Неразбраността, уви, не е плод на управническа талантливост, с каквато министър председателят Борисов обича да се хвали. Не е и случайност или злоумишлен скрит план на интернационалното състояние, подучено от Радан Кънев, Цветан Цветанов, братя Бобокови или арменския поп. Причината за неразбирането е неадекватността на отговорите, които нашите ръководещи дават на изцяло оправдани въпроси към тях.

“Управляващите” в България, дано да е ясно, е амалгама от политически и правосъдни органи, които като пестник пазят високите етажи на властта - главно фигури от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ето и най-пресните образци за неадекватността на отговорите, които тази политико-съдебна амалгама изфабрикува.

Висш съдебен съвет дава отговор на Кьовеши

Ръководителката на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши не съумя да разбере за какво нашият Висш съдебен съвет ѝ е изпратил седем от десетимата претенденти за делегирани европейски прокурори. Седем отхвърлени от 10 препоръчани приказва не за инцидентно промъкване на несъответствуващ претендент в другояче съответно подбрана група, а за сбърканост на цялостния метод. Висш съдебен съвет щеше да реализира по-голяма резултатност, в случай че беше подбрал претендентите с лотария - тогава най-малко подозренията за преднамереност щяха да отпаднат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР