Когато основните футболисти на даден отбор решат да се обединят

...
Когато основните футболисти на даден отбор решат да се обединят
Коментари Харесай

Не им пипайте бирата и съня: защо звездите на "Реал" махали треньори

Когато главните футболисти на даден тим решат да се обединят против треньора, дребна е вероятността той да се задържи на поста си. Включително и на най-високото равнище.

Понякога навиците и удоволствията на звездите могат да се трансфорат в мотив за неодобрение, което да " смъкна " треньора. Такъв, става известно, е образецът с " галактикос " на " Реал " (Мадрид).

Един от звездните футболисти на белите от това време - Роберто Карлош, описа за какво Хосе Антонио Камачо се е задържал напълно малко на треньорския пост.

" По време на " галактикос " контролирахме съблекалнята добре. Имахме добра връзка, като се изключи Камачо, който устоя 10 дни ", описа някогашният футболист в изявление.

" Той пристигна в съблекалнята, поздрави всички. Беше доста сериозен и с история в " Реал " (Мадрид). Аз единствено гледах какво ще каже. " Искам всички на следващия ден в 7.00 сутринта. " Обикновено тренирахме в 10.30 ч. Говорихме с него, с цел да опитаме да сменим часа. Ние имахме нашите привички ", описа Карлош.

По думите му същото се е случило и с Вандерлей Люксембурго. Бразилецът описа, че при идването за лагер играчите имали традиция да се събират преди вечеря и да пият бира и вино. " На масата постоянно имаше две бутилки вино. С Роналдо му казахме: " Господине, в тима имаме своите привички. Ще видите, само че пробвайте да не ги променяте. Не махайте бутилките с вино и бирата преди вечерята, тъй като другояче ще имаме проблеми. " Какво стана? Най-напред махна бирата, а по-късно и бутилките с вино. Изкара три месеца. Футболният свят е дребен, новините стигнаха до управлението и " Чао ", добави Карлош.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР