Когато обзавеждаме сами дома си, можем да допуснем куп малки

...
Когато обзавеждаме сами дома си, можем да допуснем куп малки
Коментари Харесай

3 основни грешки в дизайна на интериора

Когато обзавеждаме сами дома си, можем да допуснем куп дребни неточности, които след това могат да ни костват доста скъпо. Черпим някои хрумвания от лъскавите профилирани списания, само че, за наше страдание, крайният резултат е напълно друг от този на корицата.

Ако сте решили сами да се справите с обзавеждането и мечтаете домът ви да наподобява стилно и уютно, тази публикация е тъкмо за вас. Днес ще ви посочим най-често допусканите неточности в дизайна на интериора и методите, с които да ги избегнете.

Монотонен дизайн

Ако гостната ви наподобява тъкмо като спалнята, това е голям минус. Еднаквото оформление на стаите наподобява скучно и от него няма никакъв смисъл. Всичко в една стая - осветяване, цвят на стените, мебели, картини, би трябвало да е тематично и да подхожда на функционалностите на помещението.



Гостната би трябвало да въодушевява и да провокира неспокойствие, а спалнята да е отпускаща и сантиментална.

Три фундаментални неточности, които постоянно позволяваме при оформянето на интериора

В апартамент с еднообразен дизайн няма задоволително характерност и персонално наличие на домакина.



От време на време опитите могат да доведат до неточности, само че това е обикновено. По-добре е да извършите една неверна стъпка, която ще ви даде опция да измененията интериора.



Непропорционални мебели

Понякога потреблението на мебели, предмети на изкуството и други детайли, които са непропорционални за стаята, работи, тъй като това е направено предумишлено. Но, като цяло, това е доста неприятна концепция.



Винаги преценявайте размерите на пространството, в което смятате да сложите мебелите, които сте избрали, с цел да се убедите, че всичко, което купувате, не е прекомерно огромно или прекомерно малко.



Освен от естетична позиция, непропорционално огромният предмет или мебел може да блокира или затъмнява останалите предмети.



Неправилна украса на стените

Когато нещата опират до това по какъв начин да оформите стената и каква картина да закачите на нея, постоянно се стига до конфликт на разнообразни отзиви.

Най-често публикувана неточност е да изберете картина, която е прекомерно дребна или с прекомерно огромни размери.





Друга неточност е да решите да я закачите въпросното произведение на изкуството прекомерно високо на стената, написа jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР