Когато общуваме с някого, около 80% от общуването е невербално.

...
Когато общуваме с някого, около 80% от общуването е невербално.
Коментари Харесай

11 тайни за езика на тялото, които можете да използвате, за да зашеметите всеки мъж

Когато поддържаме връзка с някого, към 80% от общуването е невербално. Ето за какво би трябвало да се срещнем по-добре с метода на работа на езика на тялото и да разберем кои жестове би трябвало да приемем, с цел да изглеждаме неустоими и да примамим всеки мъж, който желаеме.

Ние изровихме трикове за езика на тялото, които работят като магическа пръчка и които ще ви оказват помощ да очаровате мъжа на фантазиите си.

1. Направете контакт с очите, усмихнете се и погледнете настрана.

© LFI / Photoshot / REPORTER / East News, © AFP / EAST NEWS

Контактът с очите може да е двупосочна улица, само че в случай че го извършите вярно, той може да бъде извънредно мощен. Ето за какво, преди да установите зрителен контакт с някого, уверете се, че го вършиме вярно.
Ако зърнете мъж, който желаете да привлечете, той може да намерения, че инцидентно сте го погледнали и не се интересувате. А в случай че се взирате прекомерно дълго, това може да го сплаши.
Направете контакт с очите за към 5 секунди. Ако той ви огледа, усмихнете се и срамежливо отклонете погледа си. Мъжете нормално пропущат първия контакт с очите, тъй че правете това 3-4 пъти, до момента в който той не забележи.

2. Покажете врата си.

© James Atoa / Everett Collection / East News, © AFP / EAST NEWS

Ако желаете да примамите мъж, покажете врата си, като наклоните главата си и обърнете косата си обратно. Отворената шия демонстрира страст и също по този начин освобождава феромони. Това ще покаже, че се чувствате удобно в негово наличие и сте подготвени да се ухажвате.

3. Изпълнете жеста на Мерилин Монро.

© 20th CENTURY FOX / Collection Christophel / East News, © AP / East News

За да извършите сполучливо този жест, следвайте тези елементарни стъпки:
Наклонете главата си надолу. Погледнете мъжа, който желаете да привлечете. Повдигнете веждите, спуснете клепачите и прилепете миглите си.

4. Покажете че сте налична, като откриете торса си.

© MAVRIXONLINE.COM / EAST NEWS, © MAVRIXONLINE.COM / EAST NEWS

За мъжете кръстосването на ръцете, държането на телефона пред гърдите, стискането на напитка пред корема или прегръщането на чантата са все признаци, които демонстрират, че сте недостъпни. Така че, в случай че желаете да изглеждате по-достъпни, най-хубавият метод да го извършите е като премахнете всяка преграда, сложена пред торса ви, и поддържате изправена стойка на тялото.

5. Покажете ръцете си.

 © JP / PacificCoastNews / BWP Media / East News, © SteveSands / NewYorkNewswire / MEGA / Mega Agency / East News

Когато вършиме това, давате намек на мъжете, че сте надеждни. Но в случай че пъхнете ръце в джоба си, покриете ги с палтото си или ги държите под масата, привлекателността ви може да намалее, тъй като мъжете няма да се усещат удобно да ви се отворят.

6. Насочете пъпа към мъжа, който ви притегля.

© Chris Pizzello / Invision / AP / East News, © ROBYN BECK / AFP / East News

Дори в случай че извършите това по натурален път, би трябвало да сте сигурни, че сте насочили корема си към него, даже той да не стои пред вас. Леко завъртете тялото си, с цел да можете да се изправите малко повече с него. Правейки това, вие показвате на мъжа, че той е специфичен за вас и че също го харесвате, вярвате и му се възхищавате.

7. Практикувайте „ поза на власт “, ​​преди да отидете на среща.

© Image supplied by Capital Pictures / EAST NEWS, © Matt Sayles / Invision / AP / East News

Стоенето като „ Жената знамение “ за 2 минути, преди да се срещнете с човек, който харесвате, ще ви помогне да повишите равнищата на доверие. Приемането на тази или друга енергична поза също ще облекчи равнищата на кортизола (хормона на стреса) и ще усили равнищата на тестостерон, което ще ви направи по-склонни да се поставите в евентуално стресова обстановка.

8. Поклащайте бедрата си естествено.

© IMP FEATURES / East News, © Bella / Broadimage / EAST NEWS

Ако въобще не поклащате бедрата си при вървене, евентуално няма да можете да привлечете вниманието на мъжете, които минават. Не бива обаче да вършиме това неестествено като модел на подиум, защото това може да наподобява нападателно за мъжете.
От друга страна, в случай че поклащате бедрата си естествено и с лекост, мъжете ще бъдат привлечени от това и евентуално ще привлечете вниманието им в границите на секунди.

9. Докоснете косата си деликатно.

© nicolescherzinger / Instagram, © AFP / EAST NEWS

Това не значи, че би трябвало да играете с косата си от самото начало, защото това може да алармира, че сте нервни или несигурни. Мъжете намират женската коса за привлекателна, тъй че като докосвате косата си понякога, евентуално ще привлечете вниманието им. Просто се уверете, че го вършиме по натурален метод и че не наподобява прекомерно инсценирано.

10. Усмихвайте се с очите си.

© PopularImages / Depositphotos.com, © PopularImages / Depositphotos.com

Твърде доста усмивка може да бъде непривлекателна за мъжете, защото може да наподобява, че сте обезверени и го вършиме, с цел да привлечете вниманието. Или се усмихвайте откровено понякога или се усмихвайте с очите си. Правейки това, в последна сметка ще изглеждате доста по-привързани и малко трагични, което мъжете намират за привлекателно.

11. Нежно отразявайте някои от придвижванията му.

© Invision / Invision / East News, © Invision / Invision / East News

Отговаряме позитивно на хора, които ни наподобяват. Така че, отразявайки някои от придвижванията му със личното ви тяло, това ще ви накара да изглеждате по-симпатични в очите му. Това също ще ви помогне да развиете връзка на доверие сред вас двамата, без да полагате прекалено много старания за това.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР