Когато обича, тя е вярна. Дава всичко за своя любим

...
Когато обича, тя е вярна. Дава всичко за своя любим
Коментари Харесай

Изберете жена от тази зодия, ако искате дълга и страстна връзка

Когато обича, тя е вярна. Дава всичко за своя обичан и без проблеми прави взаимни отстъпки, когато би трябвало. Ето и още аргументи за какво да изберете жена Телец:

Жената Телец е вярна

Ако жена Телец ти се врече във честност, бъди сигурен, че няма да ти изневери и ще е подготвена да остане с теб за дълго. Ако такава жена не вижда в теб бъдеще, не би губила и секунда от времето си с теб. Поради тази причина дамите Телци имат малко съществени връзки - те желаят да са сигурни в колегата си. Ако тя ти каже, че те обича, значи е бясно влюбена и в никакъв случай няма да те съобщи. Тя не обича да си играе с огъня. Много добре знае по кое време би минала границата и по тази причина не го прави. Винаги ще ти пази гърба и ще бъде най-голямата ти поддръжка. Ако някой приказва неприятно за обичаните ѝ хора, тя храбро ще ги отбрани. От своя страна, тя в никакъв случай не приказва зад тила на познатите си и не харесва тези, които го вършат, написа iwoman.bg.

Жената Телец обича хармонията

Жената Телец се старае доста, с цел да те направи благополучен, тъй като тя цени хармонията във всеки аспект от живота си. Всяко напрежение ще я накара да се усеща тъжна и неспокойна, по тази причина е подготвена да те поддържа във всяко отношение – твоите проблеми са и нейни. Вие сте тим. Ако сред вас се появи проблем – помогни ѝ да го решите. За нея е значимо ти също да си екипен състезател.

Жената Телец обича абсолютно

Представителките на този знак не са от най-общителните. Тя постоянно е много срамежлива, само че може да ти се стори надута, тъй като се старае да наподобява като убеден екстроверт. Но те уверяваме, че изобщо не е надута или саможивец. Тя има потребност от някого, с който да се забавлява, който да я извади от черупката ѝ и да освободи дивата ѝ страна. Ако успееш да я покориш, тя ще бъде твоя вечно.

Жената Телец обича приключенията

Тя може да е домошарка, само че единствено тъй като е трансформирала дома си в нейната цитадела. Жената Телец обожава да изследва света. Затова, в случай че ѝ предложиш да зареже всичко и да отидете на дълго странствуване, тя ще изпадне в възторг (след като възнамерява добре финансите си). Но би трябвало да знаеш, че щом един път се съгласи – връщане обратно няма, тя е изцяло отдадена на концепцията. Списъка със наложителни дестинации ще е голям, само че местата ще са страхотни, тъй че за какво да се оплакваш? Всяко райско място я притегля неудържимо. Може да се опасява от височини и да не е доста въодушевена от концепцията да скочи от аероплан, по тази причина има потребност от теб, с цел да ѝ вдъхнеш убеденост. Отидете да се гмуркате, да сърфирате, да се катерите, да летите с парапланери. Тя незабавно ще се навие на всички рискови оферти, само че не и в случай че е сама – ти би трябвало да си до нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР