Когато някой пробие балона, е много болезнено. Така че имам

...
Когато някой пробие балона, е много болезнено. Така че имам
Коментари Харесай

Камелия още не се е помирила с Митко Пайнера

„ Когато някой пробие балона, е доста мъчително. Така че имам предистория, която ми пречи ”, счита певицата
Камелия и шефът на „ Пайнер ” инж. Митко Димитров към момента не са се помирили, въпреки че мина към този момент много време, откогато сложиха завършек на професионалните си връзки. Такова усещане сътвори „ Огън момиче ”-то на фолка при скорошна своя медийна изява, разяснявайки разлъката си с продуцентите, с които работи от август 1997 година до октомври 2014 година

„ Несъгласието с новото статукво ” - по този начин Камелия изясни повода, заради която реши да стане самопродуциращ се реализатор. Певицата, която чества 52-рия си рожден ден на 10 януари, се дефинира като „ един от стълбовете в жанра ”. Само че в един миг се появили млади, амбициозни и доста жадни за популярност хора, съгласни на всичко, тъй че повлияли на взаимоотношенията на „ едни сътрудници от предишното ”, които са градили дружно нещо сполучливо ”. Камелия не била съгласна с новите условия, които й предложили. „ Не може, откакто човек е извървял подобен път и сполучливо е стигнал до някъде, внезапно да се трансформират условия, да те притискат до стената. Така че с огромно предпочитание си потеглих, чакайки да ми свърши договорът ”, съобщи тя.

Не й било по никакъв начин елементарно, само че съумяла да се оправи. Напускайки попфолк колоса, певицата проправила път към концепцията, че един реализатор може да е сполучлив и без огромна компания зад тила си - стига да знае какво желае и по какъв начин да го реализира. Камелия позволи, че може да се работи в синхрон и в положителни връзки с компания, която да ти е издател или продуцент, само че би трябвало да има разговор. Когато има тотално разминаване, в действителност е по-добре човек да е на открито. „ А когато си тръгнал с не положително освобождение от другата страна, обикновено е да има пречки в тази посока. Горча на някой към момента ”, показа Камелия.

„ Аз си потеглих във време, когато напуснах една империя, а в този момент империята от дълго време не съществува. Сега е по-достойно да си независим актьор, в сравнение с да си с огромна компания, приказвам в подобен мащаб... Когато някой пробие балона и се спука, е доста мъчително. Така че аз имам предистория, която ми пречи за остарели неща да върша нови неща ”, изясни Камелия.

Все отново тя издаде, че работи за това да уреди правата си над свои остарели планове. За да се снабди с най-емблематичните си песни, Камелия е почнала да изследва кой създател къде се намира, с цел да може да се свърже и да уреди въпроса.

Обича да мие чинии

На сцената Камелия може и да е неостаряващият секссимвол на фолка, само че това по никакъв начин не й пречи в персоналния си живот да бъде вярна към този момент 25 години на един мъж, нито да бъде домошар. „ Като всяка жена, обичам да сътворявам домакински уют ”, показа блондиката. Освен да подрежда трапезата с отношение към детайла и всяка Коледа да украсява дома си като за фотосесия за лъскаво списание, певицата обича да мие чинии. Когато с обичания й Цветин са единствено двамата, Камелия избира сама да почисти съдовете след хранене.

„ Имам миялна, само че да мия чинии ми доставя наслада, наслаждение. Така релаксирам, групирам си и си класифицирам мислите ”, описа изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР