Когато някой иска вот на недоверие държавническото, отговорно поведение към

...
Когато някой иска вот на недоверие държавническото, отговорно поведение към
Коментари Харесай

Явор Божанков: Възраждане първо мислят за Русия, ако остане време след това - мислят за Русия и чак накрая, ако нещо друго остане - пак мислят за Русия

Когато някой желае избор на съмнение държавническото, отговорно държание към България допуска да каже какво ще вършим по-късно. Накъде ще поемем и къде ще стигнем. Това сподели от парламентарната естрада Явор Божанков от Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Оставката на това държавно управление я желаят Има Такъв Народ. Те получиха няколко пъти опция да ръководят и се провалиха, стотици милиони похарчихме за избори, а те споделяха " избори до дупка " и изкопаха тази дупка и в този момент се намират в нея, само че не си дават сметка какво предизвикаха на България. И от тази дупка не престават да викат " избори ". Но дано си представим, че тяхната фантазия се сбъдне, печелят избори, имат болшинство и тогава какво ще стане? С кастинг евентуално ще изберем идващия шнорхел, който ще ни бъде министър-председател или пък Петър Илиев ще ни крещи от ефира на малкия екран. Това ли ще се случи, или по-скоро ядосаното лице на Слави Трифонов ще ни осведоми кой по кое време ще полети към космоса? ", сподели Божанков. 

" Възраждане " са другите, които желаят оставката на това държавно управление. Те имат изследване, само че го крият. На всички избори имат единствено те едно изследване, за което единствено те знаят, в което споделят, че ще бъдат първа политическа мощ със независимо болшинство. Минават изборите, то все не става, само че те вадят ново такова изследване и не го споделят с нас. Всички в тази зала сме наясно, че " Възраждане " нямат болшинство, не са първа и в никакъв случай няма да бъдат първа политическа мощ, и те го знаят. Защо желаят оставката на това държавно управление тогава? Накъде ще отведат България? Нека ви кажа... единствената българска политическа партия, която се е пробвала да затвори български цех с българска продукция и служащи, плащащ налози в нашата хазна - това е " Възраждане ", тъй като това произвеждане пречи на Русия. " Възраждане " първо мислят за Русия, в случай че остане време по-късно мислят за Русия и чак най-после, в случай че нещо друго остане - отново мислят за Русия ", безапелационен бе депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР