Когато ние управлявахме се говореше в Европа, че България се

...
Когато ние управлявахме се говореше в Европа, че България се
Коментари Харесай

Тома Биков: Ресурсът е съсредоточен към унищожаване на политическия опонент, вместо към миграцията

Когато ние управлявахме се говореше в Европа, че България се оправя с мигрантския напън. Но не тъй като има ограда, а тъй като имахме чести контакти с турското управление. Беше включена вътрешна и външна политика. Факт беше, че от тук минаваше по-малък мигрантски поток, сподели за Нова тв депутатът от ГЕРБ Тома Биков. 

 

Той добави, че без този контакт и взаимоотношение мъчно можем да се оправим. И вместо ресурсът да е ориентиран към обстановката с мигрантите, е концентриран към унищожаване на политическия конкурент.
 
Промяната на закона ще бъде призната по този начин или другояче. Това се трансформира в тежко и настоящо закононарушение. Трябва да разясняваме по какъв начин да не се стига до това закононарушение и в това число това, че България не се оправя с него, добави още Биков.

 

Няма основни промени и в местата за листите за идните избори.

 

Аз не съм доста в процеса на редене на листата. Георг Георгиев против Бойко Рашков форсира битката със статуквото. На предните избори Кирил Ананиев победи с двоен резултат Рашков, изяснява още депутатът.

 

Процесът е съвсем финализиран. Нашата цел е по този начин да подготвим нещата, че тимът ни за съответните избори да е в оптимално добра кондиция. Преди 4 месеца бяхме на избори, тъй че няма по какъв начин да имаме някакви радикални промени, изясни още Биков.

 

Един от членовете на партията Петя Аврамова също се отдръпна от листата за идващите избори. Тя ще продължи да е част от партията.

Биков разяснява и поръчката на Бойко Борисов да бъде народен представител в идващото Народно заседание.

 

Щом е споделил, само че не мисля, че това е решаващото за държанието на нашата група. Борисов по този начин или другояче е част от вземането на решения на групата. И да е народен представител, и да не е. В този смисъл за нас не би се трансформирало нещо, сподели Биков. 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР