Когато не стигат сериозните аргументи, се намесват персоналните нападки. Имаме

...
Когато не стигат сериозните аргументи, се намесват персоналните нападки. Имаме
Коментари Харесай

Делчев към Домусчиев: Когато няма аргументи, се намесват персоналните нападки

Когато не стигат сериозните причини, се намесват персоналните нападки. Имаме кардинални разногласия и по тази причина напущаме КРИБ, от там нататък най-малко това, което аз чувам като изявленията от господин Домусчиев е какъв брой е неприятен Златев и по какъв начин той с някаква група фирмички, които стоят зад него, приготвя закон. Това разяснява пред bTV шефът на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев, откакто структурата напусна работодателското обединяване.
В ябълка на раздора се трансфораха законовите промени, които засягат дребните търговци на горива и които са свързани с ресурса, който те би трябвало да заделят за банкови гаранции.
Делчев е безапелационен, че става дума за суми, които дори са ниски за компании, които имат бензиностанции с немалки активи и обороти.
Той предизвести, че възможен неуспех на новия закон ще е „ признак във връзка с откровеното предпочитание за битка със сивия сектор”, като по данните на Министерството на финансите става дума за 20% дял от бизнеса. Делчев означи, че отлагането на измененията за 1 юли ще пристигна тъкмо сред европейските и локалните избори, а това е „ интервал, в който администрацията стопира да работи по предизборни причини”.
Андрей Делчев беше безапелационен, че „ Лукойл” е огромен, не тъй като някой го е поставил там и със закон го е направил огромен, а тъй като е съумял да си продаде стоката”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР