Когато най-малко очакваш, се случват най-хубавите неща... В това неписано

...
Когато най-малко очакваш, се случват най-хубавите неща... В това неписано
Коментари Харесай

Левски - очаквай неочакваното!

Когато минимум очакваш, се случват най-хубавите неща... В това неписано предписание се убеждават почитателите на Левски напоследък. " Сините " преодоляха третия прелиминарен кръг в Лигата на конференциите и са на плейоф за влизане в групите. Задачата им по никакъв начин няма да е лека поради противника - Айнтрахт (Франкфурт), само че даже и при неуспех, триумфът от стигането дотук остава.
 Снимка 630286
Източник:

Класирането им за тази фаза, е най-хубавото показване на тима в последните 14 години в Европа - години, в които се натрупаха много евро кошмари и срамни страници в историята. Сега обаче страхът от неуспех не е на дневен ред на " Герена ". Отборът няма какво да губи против Айнтрахт, а единствено да завоюва. " Сините " ще бъдат окрилени в първия мач от препълнения " Васил Левски ", а доста почитатели на тима занапред резервират билети за реванша във Франкфурт, давайки гаранция за солидна поддръжка и в Германия.
 Снимка 630279
Източник:

Колко обаче последователи имаха вяра в сходен процес на събитията? Левски приключи безлично сезона, губейки с безобразна игра от ЦСКА. Последва подготовка в Правец, а противници за контролите бяха най-вече родни тимове. Дълго време не се стигаше и до входящ трансфер, а за идването на двамата нови - Фадига и Дарлан много трябваше да се изчака. Отборът бе изоставен от водещите фигури Филип Кръстев и Ноа Сонко Сундберг и като че ли настроението на почитателите ставаше все по-минорно.
 Снимка 630288
Източник:

Сезонът стартира, а упования към тима липсваха. Нямаше гръмки селекции както в други грандове, нямаше обещания, нямаше и някакви особени очаквания. Загубата от ФК ЦСКА 1948 на старта още повече убеди почитателите, че този сезон не би трябвало да се чака нищо положително... Дойде обаче идващият кръг, когато Левски завоюва като посетител на Ботев (Пловдив) и сподели доста добра игра. Последва триумфът над Шкупи на " картофената равнища " в Скопие, гръмката победа над Локо (София) с 6:0, превъзмогването на македонския тим, още веднъж след доста добра игра. Като отрезвителен пестник последва загубата от Локо (Пловдив), тъкмо преди първия мач с Апоел (Беер Шева) (1:1). В последния кръг " сините " изковаха сложен триумф над Ботев (Враца) на " Герена ", само че попадението се оказа скъпо и тъй като беше вкарано от 17-годишния нападател - Преслав Бачев.
 Снимка 629732
Източник:

Старши треньорът Николай Костов несъмнено може да бъде поздравен за смелостта си да постанова млади играчи, храброст, която липсва на доста други експерти. Той гласоподава доверие на гении без необикновен опит, в напечени моменти и ходовете му до тук се оказват печеливши.
 Снимка 630281
Източник:

Титуляр от началото на сезона е огромният гений от школата - Асен Митков, който се отблагодарява за доверието с добра игра и постоянни изяви.

Сега тимът има време да почине откакто отсрочи мача с Пирин. В четвъртък обаче на " Васил Левски " ще ври и кипи.

Рано е да се приказва за приказки, разказвачи и писане на истории. Левски изненада доста прелестно почитателите си и би трябвало единствено да надгражда. Отборът сподели добър капацитет с играта си и даде поръчка, че този сезон ще кара почитателите му да се гордеят с представянето, а не да треперят във всеки мач. Така приляга на Левски. Сега е време за още доста работа в тима и очаквания за положително показване против Айнтрахт. Да се чака непредвиденото...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР