Когато НАТО е в пълна бойна готовност дали и българската

...
Когато НАТО е в пълна бойна готовност дали и българската
Коментари Харесай

ГЕРБ искат извънредно заседание на НС заради натовските войски

Когато НАТО е в цялостна бойна подготвеност дали и българската войска е в подготвеност? Това попита водачът на ГЕРБ във връзка информацията, че Алиансът разполага бойна техника у нас поради съветската експанзия. Бойко Борисов показа формалната позиция на НАТО и се възмути от крещящото безмълвие на ръководещите и президента. Продължаваме да се осведомяваме от задграничната преса, неудовлетворен е водачът на ГЕРБ и прочете заглавията в медиите от другите страни.

Дали ли сме позволение за разполагане на непозната бойна техника на наша територия, питат от опозицията. Борисов недоумява за какво на съвет на външните министри страната ни е представлявана от заместник-министър. Астралният му близнак президентът на Румъния свикал съвет за сигурността, както изясни той. Аз съм корав съперник на войната, регистрира Бойко Борисов.

ГЕРБ внасят 59 подписа на народни представители за изключително съвещание на Народно събрание, с цел да излезе Народното събрание с позиция за явен мандат на кабинета да сме единни като страна и да пазиме ползите и сигурността си. В момента Европейска комисия предлага помощ за Украйна, акцентира водачът на ГЕРБ. Дрънкат се оръжия на границата ни, притеснява се Бойко Борисов. Цялата обстановка ще съсипе и туризма ни, както се тормозят от опозицията. Той настоя за ясни позиции. Бойната подготвеност на НАТО е бойна подготвеност и за нас, акцентира още водачът на ГЕРБ и настоя политиците да не се вършат, че няма сходно нещо. В Народното събрание Борисов чака министър председателят, военният министър и външният министър да кажат. Темата е доста сериозна, предизвести Бойко Борисов.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР