Когато настъпят проблемите с простатата, сигнал за които са уринарните

...
Когато настъпят проблемите с простатата, сигнал за които са уринарните
Коментари Харесай

Лазерна простатна хирургия в Лейзър Мед - бързина и сигурност без значение от големината на жлезата

Когато настъпят проблемите с простатата, сигнал за които са уринарните разстройства, най-логичният метод е да се търси консервативно решение – банкет на лекарства в композиция с годишен профилактичен обзор, който да наблюдава темпа на увеличение на размера на простатната жлеза и нивото на туморния маркер. Медикаментите не могат да спрат повишаването на тъканта на простатата, само че могат да облекчат недоволствата за прочут интервал от време и по този метод да отсрочат хирургичната намеса.
Аденомът на простатата се открива при множеството мъже, надхвърлили 60-те. Състоянието е обвързвано с напредването на възрастта, само че протича друго при всеки мъж – при някои с умерена симптоматика, при други с тежка. Именно тежестта на недоволствата има роля при взимане на решение за хирургично лекуване.
е методът, който се наложи като желан от мъжете, на които им следва оперативно лекуване, поради понижената травматичност и риск от затруднения и по-бързото възобновяване. В сферата на лазерната хирургия също има йерархичност на база лазерни системи. Тук опциите им се дефинират от прониквателната им дарба в тъканите и мощността. Колкото по-малко е проникването, толкоз прецизността при премахването на тъканта е по-голяма, а колкото по-висока е мощността, толкоз повече тъкан може да бъде отстранена. В България Тулиум лазер в ЛЕЙЗЪР МЕД е системата с водещи механически индикатори за мощ (200 вата) и точност (само 0.2 мм). Това значи, че с него не съществуват ограничавания във връзка с размера на жлезата, който може да бъде отстранен посредством най-неагресивната техника в лазерната хирургия - изпаряване (вапоризация). При огромни простати тя може да бъде изпълнена единствено от мощна лазерна система (нискомощните лазери компенсират като употребяват техниката енуклеация, която протича с рязане или изстъргване на тъкани). С Тулиум 200 вата може да бъде опериран всеки мъж, в това число и при съществуване на съпътстващи съдови болести, налагащи банкет на разреждащи кръвта лекарства. След премахването на непотребната тъкан недоволствата, свързани с уринирането бързо се облекчават, струята е мощна и без усложнения. Обикновено пациентът се изписва на идващия ден. ЛЕЙЗЪР МЕД е композиция от най-хубавата лазерна техника и екип от експерти с максимален на практика опит.
се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.
* Пациентът влиза при експерта с подготвен резултат от туморния маркер ПСА, изработен директно преди прегледа. Важи за Лейзър Мед – София.
За спомагателна информация:
 Лазерна хирургия на простатата в Лейзър Мед - първокласна техника и максимален опит у нас Лазерна хирургия на простатата в Лейзър Мед - първокласна техника и максимален опит у нас
4 филиала в България и Сърбия. Проблемите с уринирането са всекидневие за огромна група от мъжете над 50. Когато повода е увеличена прочие..
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР