Когато на човек му остава много свободно време, започва да

...
Когато на човек му остава много свободно време, започва да
Коментари Харесай

Ексхибиционизъм или не: Британка 6 дни ходи гола, за да провери как ще се чуства

Когато на човек му остава доста свободно време, стартира да го запълва с какви ли не измислици
36-годишната английска журналистка реши да опитва и изкара шест дни без облекла. Преживяването си тя разказа в записка за The Sun.

Джорджет Къли се интересувала най-вече по какъв начин опитът ще се отрази на здравето й.

Жената води здравословен метод на живот: храни се уравновесено и тренира четири пъти седмично, а пулсът й неподвижен, съгласно фитнес гривната на ръката й, е 65 удара в минута.

В първия ден на голия й опит пулсът й паднал до 55 удара в минута, само че когато един от съседите я забелязал през прозореца, за малко скочил до 120.

След това Къли решила да не подвига щорите до края на опита, с цел да не смущава близките и най-много живеещият наоколо комшия духовник.

На втория ден британката трябвало да напусне дома си два пъти. Първия път изтичала чисто гола на двора, с цел да изхвърли боклука. По време на рисковото й домакинско занятие пулсът й се увеличи до 130 удара в минута. Джорджет отдава това не на излагането на мраз, а на страха да не бъде забелязана от съседите си.



След това отишла да пазари в локалния супермаркет, носейки единствено палтото си.



Британката отбелязва, че клиентите й хвърляли любопитни погледи, а сърцето й биело с периодичност от 140 удара в минута, макар че нормално, когато пазари, пулсът й не се повишава над 100 удара в минута.

От третия до петия ден не се случило нищо изключително. Журналистката отбелязва, че без облекла е почнала да спи и да се наспива по-добре и да се разсънва с пулс от 55 удара в минута.



Къли не крие, че през всичките тези дни тя се страхувала, че камерата на компютъра инцидентно ще се включи по време на работните й диалози и в такива моменти пулсът й скачал до 120 удара в минута.

На четвъртия ден тя решила да направи йога подготовка в дома си. Пулсът й достигнал до 155 удара в минута, макар че нормално при такава интензивност оставал в границите на 140 удара.

В петък, последния ден от опита, британка решила да си направи пица и инцидентно изгорила корема си, до момента в който я вадела от фурната. Тогава пулсът й се повишил до 110 удара в минута, само че по-късно паднал до нормалните 65 удара.

Младата жена счита опита си за сполучлив. По думите й след пет дни вървене без облекла кожата й наподобява по-добре, равнището на стрес намалял, както и пулсът неподвижен. За похлупак в този момент се чувствала доста по-секси.

Когато на човек му остава доста свободно време, стартира да го запълва с какви ли не измислици
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР