Когато мислите за сексуално покорен мъж, който се възбужда от

...
Когато мислите за сексуално покорен мъж, който се възбужда от
Коментари Харесай

Има поне 12 признака, че сте влюбена в сексуално покорен мъж

Когато мислите за полово обуздан мъж, който се възбужда от преобладаващи дами, има шансове да си визиите мирен, неумел, бета мъж, който ще си аргументи неуместни старания, с цел да угоди на своята половинка.
В реалност покорните мъже са много постоянно в ролята на годни, уверени и сполучливи експерти (помислете за корпоративни мениджъри, лекари или адвокати).
Тъй като доста покорни мъже имат високовластова работа, която изисква от тях да не пускат контрола, те не желаят нищо повече от това да се откажат от тази отговорност в извънработното си време. Те търсят мощна, авторитетна и даже садистична жена, наречена домина), която да им даде това, което жадуват.
Ето 12 признака на покорния мъж, който желае дамата да дава заповедите, откакто си смъкна костюма на началник.

1. Той се възбужда от триумфа
Говори ли доста за „ дами с висока власт “ и се вълнува просто като приказва за дами политици или бизнес водачи? Покорните мъже постоянно изпитват страхопочитание към суперуспешните дами.

2. Той желае вие да поемете отговорността
Харесва ли му жена да взема всички решения за срещи и излизания? Той удовлетворен ли е, тъй като тя не разчита на него да е водещ във връзката? Когато една жена се оплаква от обслужването в ресторант, дали той е прекомерно впечатлен от нейното държание? Това, което един женомразец може да сметне за „ невротична кучка “, покорният полово мъж възхвалява като „ превъзходно “.

3. Той се кланя на високите токчета
Голям почитател ли е на обувките с висок ток с очебийно неуважение към равните обувки или комфортните обувки? Полудява ли по обувки марка Louboutins? Тези червени подметки карат доста субмисиви от мъжки пол да полудеят. За тях те са на практика олицетворение на мощ и женско владичество.

4. Той има култ към женски стъпала
Обикновен мъж ще попита една жена дали тренира, до момента в който покорният ще се интересува дали тя върви постоянно на педикюр. Подчиненият мъж рядко се интересува дали една жена е с наднормено тегло или не, тъй като краката й са неговото особено наслаждение. Той нормално прави разтривки на пръстите на краката й и чака с неспокойствие да разтрива петите й.

5. Той не е припрян да проникне
Когато става дума за проникващ секс, той въобще не е въодушевен. Много подчинени мъже се отвращават от сексуален акт и постоянно се възбуждат от полово отменяне. Това не значи, че той е хомосексуален или даже бисексуален - просто почтен и обуздан.

6. Той обича да е изпод - безусловно
Това, че е физически под неговата жена, възбужда подчинения. Често ще го намерите да спи на пода до леглото на своята домина или да моли жена си да се настани на шезлонг, с цел да може да й масажира краката.

7. Той е в действителност равен
Често ли бръсне космите по тялото си: гърдите, краката и пубиса? Освен в случай че не е спортен плувец, това е един вероятен симптом за смирение.

8. Той е страховит татко
Покорните мъже не просто са страхотни родители; те постоянно са прекомерно ангажирани в живота на децата си. Подчиненият полово мъж ще пътува от единия край до другия на града, с цел да участва на всеки състезателен мач или учебна активност на детето си. Той се любува да бъде главният грижещ се за наследниците си. В случай на бракоразвод подчинените постоянно стартират борба за настойничество.

9. Той се ориентира в шкафа с почистващи препарати
Подчинените фетишизират чистенето и постоянно са щастливи да извършват най-обикновените отговорности.
Независимо дали става въпрос за бърсане на прахуляк или пране, покорният мъж ще счита домакинската работа за блажена част от всекидневието си.

10. Той е демодиран благородник
Тези момчета имат съществени женски обноски и слагат спомагателен акцент върху уважението към дамите. Търсете пресилени признаци на рицарство. Много подчинени господа вършат крещящи демонстрации на отваряне на порти и издърпване на столове за своите дами.

11. Той обожава държанието ви на кучка
Един зависещ обича, когато дамата е строга към него. Колкото по-взискателна е тя, толкоз повече ще се извинява и успокоява, обичайки всяка минута от това.

12. Той гласно има вяра в женското предимство
Той приказва ли непрестанно за женското предимство? Че дамите по-добре понасят болката? Защо дамите са висшият пол? Той ще спомене по какъв начин дамите напредват в бизнеса, политиката и водачеството и ще наподобява разчувствуван, а не застрашен от обстоятелството.

Преди да насочите вниманието си към мъж, който може да е обуздан полово мъж, имайте поради, че по-голямата част от тези господа не жадуват и даже не желаят стандартен секс. Това не значи, че нямат потребности или не насочат условия - желанията им са просто необикновени.
Тези момчета постоянно се възбуждат от раздразнение, унижение, принизяване, наказване и надзор.
Ако не намирате задоволство в предлагането на такива неща, женският метод на живот и покорните мъже, които го обичат, не са за вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР