Когато мислите за дългосрочно обвързване, какво точно си представяте? Идеалният

...
Когато мислите за дългосрочно обвързване, какво точно си представяте? Идеалният
Коментари Харесай

3 въпроса, които умните жени си задават преди да се обвържат

Когато мислите за дълготрайно обвързване, какво тъкмо си представяте? Идеалният дом, идеалното семейство или съвършената работа? А може би и трите.

А евентуално желаете да се събуждате щастливи до обичания човек. Трябва да имате поради, че тези връзки никога не могат да се дефинират като съвършени. Ако имате такива упования, гответе се за неуспех.

Така че, преди да се приготвите за сериозния скок в брака, не забравяйте да помислите за тези неща.

1. Той може ли да бъде най-хубавият ми другар?

Най-добрият другар нормално е оня, който знае всичките ви секрети и все пак продължава да ви обича. Освен това във връзката би трябвало да има и взаимно почитание. Знаете, че и да сгрешите, грешката ви ще бъде простена.

2. Бих ли желала някой ден да се спася от това обвързване?

Тази връзка не значи, че би трябвало да се чувствате като че ли сте в пандиза, а че сте обвързани за цялостен живот. Означава, че и двамата ще работите, с цел да разберете разликите си и да извършите връзката си сполучлива. Вече не сте сами, двама сте, което значи, че дружно би трябвало да взимате решенията.

3. Готова ли съм да дам толкоз, колкото ще взема?

Лесно е да мислите за това по какъв начин сътрудникът ви добавя. Обичате метода, по който ви гледа и не можете да се наситите.

Помислили ли сте какво можете да извършите за колегата си? Дали той е благополучен с вас? Ако е по този начин, от кое място знаете?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР