Когато мислим подарък за личен повод на близък, често стигаме

...
Когато мислим подарък за личен повод на близък, често стигаме
Коментари Харесай

Наниз от мелодията на живота ти

Когато мислим подарък за персонален мотив на непосредствен, постоянно стигаме до стадий, в който в действителност нищо не ни хрумва и от дълго време сме изчерпали въображението си. Иска ни се да зарадваме обичаните си хора на техния празник с нещо друго, вълнуващо, запаметяващо се, свястно и красиво. Нещо тъкмо като невероятните бижута, за които ви описваме тук.

Когато талантлив актьор вплете всичките си креативен безредици, с цел да сътвори нещо свое, постоянно излиза шедьовър. Така се случва и със, изключителната певица, приета от книгата на Гинес за най-силния глас на планетата. Смесвайки изкуствата, които владее, Смиляна сътворява, като употребява логаритъм, който трансформира името и датата на раждане в мелодия, а музикалните тонове – в цветове.



Мелодията Смиляна изписва с ноти на петолиние и всеки, който желае, може да я чуе в интернет или в случай че някой я изсвири на инструмент. Личният музикален код има вибрацията на нашата изконна същина и в случай че в живота сме кривнали от задачата, с която сме пристигнали, мелодията ни връща назад.
Това се случва още по-лесно с гривните от музика на Смиляна. Всека писмен знак от името и цифра от датата на раждане има цвят (отговарящ на тон), който тя усърдно нанизва с камъчета „ Сваровски “ на персонална гривна. Накитът е енергиен талисман, който ни държи в неразривна връзка с нашата най-дълбока същина.

Бижутата є ни спомнят пъстротата и сиянието, за които сме родени да преживеем, въпреки и постоянно да го забравяме. Така, когато подарим на обичан от нас човек персонално украшение от музика, ние го връщаме назад към най-висшата му персонална наслада, с устои да се оправи с перипетиите в живота.
Подаръкът включва както многоцветната гривна, по този начин и музикалния ред и линк към уеб страницата на Смиляна, където всеки може да разтълкува своя пъстър код.



БЯЛО
Чистота и непорочност. Човек, у който участва белият цвят, е преклонен, с лек дух и природа, съчувствен и жертвоготовен. Белият цвят въздейства върху ендокринната система, очите, прочиства тялото от отрови, успокоява.

ЧЕРВЕНО
Пламенност, заряд, бодрост. Онези, при които участва аленият цвят, са буйни в преследването на задачите си. Червеното въздейства удобно на кръвоносната система и кръвното налягане.

ОРАНЖЕВО
Веселие, храброст, почтеност и любознание. Хората с този цвят са щастливи по природа, обичат да дават и сияят от това. Имат креативен хрумвания. Не устоят пасивността и скуката.
Оранжевото въздейства удобно на дихателната система и гърлото.

ЖЪЛТО
Воля, увереност, топлота и обаяние. Точно като слънцето, носителите на жълтия цвят пленяват и стоплят всички с нестихваща жизнеспособност. Дейни и умни, реализират задачите си с лекост и доближават до дълбоки знания. Влияе на стомашно-чревния тракт и панкреаса.

ЗЕЛЕНОСъсредоточие, успокоение, мир и приемане на събитията. Зеленият цвят е съвършеният, тъй като успокоява на всички равнища. Хората, носители на зелено, са откровени, чисти, миролюбиви, избягващи разногласия, търсещи нравствен покой. Те са почтени, сполучливи, а околният свят се усеща комфортно край тях. Зеленото намалява кръвното. Той е и единственият цвят без предозиране.



СИНЬО
Отговорност, надеждност, самообладание, сдържаност. На хората, които имат в себе си повече синьо, може да се разчита. Спокойни са и постоянно подготвени да поддържат другите. Сериозни са в работата, само че мъчно позволяват непосредственост, топлота и фамилиарност.  Синьото въздейства позитивно върху гърлото, белите дробове, костната тъкан.

СВЕТЛОСИНЬОЗа разлика от тъмносиньото, то носи сантиментална нотка. Такива хора са мечтатели, реят се леко в сънищата и копнежите си, поддържат връзка елементарно, популяризират шанс и са завладяващи. Светлосиният цвят понижава температурата и главоболието и служи като болкоуспокояващо.

ЛИЛАВО
Изразителност, творчество, сексапил и приказност. Хората с този цвят, виждат всичко като приказка и мистерия отвън същинския свят. Проявяват съчувствие, елементарно влизат в обувките на другите. Лилавото възвръща нервната система, бъбреците, мозъка.

Контакти:
0888 708 294
[email protected]
уебсайт
instagram

Статията е оповестена в бр. 8/2023 година на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР