Когато миналата Коледа Кейт Мидълтън организира специален празничен концерт, който

...
Когато миналата Коледа Кейт Мидълтън организира специален празничен концерт, който
Коментари Харесай

Семейни войни: Коледната песен на принцеса Кейт засенчи филм...

Когато предходната Коледа Кейт Мидълтън провежда специфичен празничен концерт, който да е признателност към медиците и всички останали на първа линия в битката с коронавирус, както и метод да развесели малко британците след завършек на ограниченията около пандемията, той се трансформира в същински шлагер.

Самата принцеса на Уелс (тогава към момента херцогиня на Кембридж) седна зад пианото, с цел да приглася на шотландския артист Том Уокър в заключителната ария от Together at Christmas, както беше наричан концертът.

 



На 15 декември 40-годишната Мидълтън повтори традицията, като провежда нов концерт с коледни песни в Уестминстърското абатство в Лондон.



Той се оказа повече от сполучлив - измежду " гостите " му бяха крал Чарлз Трети, кралицата-консорт Камила, херцогинята на Уесекс Софи, принцеса Йожени със брачна половинка си Джак Бруксбанк, както и принцеса Беатрис с Едоардо Мапели Моци.

Този път Кейт пропусна свиренето, само че по тази причина пък беше в компанията на двете си по-големи деца - принц Джордж и принцеса Шарлот, облечена като малко копие на майка си. Принц Уилям пък изнесе тирада, в която цитира коледното послание на баба си - починалата кралица Елизабет Втора, от 2012 година



Музикалните осъществявания бяха на Крейг Дейвид, Саманта Баркс, оперния артист Алфи Боу в дует с Мел Си от Spice Girls, както и украинския хор " Сейнт Мери ".

 



Цялото събитие се състоя в същия ден, в който излязоха и финалните три епизода на документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл по Нетфликс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР