Когато миналата година принцеса Шарлийн беше принудена да остане дълго

...
Когато миналата година принцеса Шарлийн беше принудена да остане дълго
Коментари Харесай

Пред раздяла ли са Алберт и Шарлийн

Когато предходната година принцеса Шарлийн беше принудена да остане дълго време в родната си Южна Африка поради здравословни проблеми, слуховете за проблеми в брака на монарсите на Монако бяха неизбежни.
 Принцеса Шарлийн, празникът на Света Девота в Монако и за какво още веднъж беше без принц Алберт
Защо принцеса Шарлийн още веднъж е без брачна половинка си

Какво честват в Монако

И не са стихнали и до през днешния ден. Съвсем неотдавна френското издание Royauté написа публикация, в която твърди, че принц Алберт и принцеса Шарлийн са в развой на разлъка. Новината бързо обиколи много от таблоидите.

Това пък стана причина от кралския двор на Монако да сметнат за нужно публично да опровергаят новината. В изказването за Royal Central се споделя, че двойката отхвърля " зловредните клюки ", популяризирани от френското списание и ги назовава " изцяло безпочвени ".

Факт е обаче, че от месеци Шарлийн и Алберт рядко се " засичат " на публични задължения. Но може би просто отговорностите им да са разпределени по този начин и фамилният им живот да върви безпрепятствено на инат на светските медии.
 Двойката на сватбения си ден

Двойката на сватбения си ден

Сватбата на принца на Монако и състезателката по плуване Шарлийн Уитсток е на 1 юли 2011 година в тронната зала на княжеството. На идващият ден пък е религиозната гала. Двамата имат две деца - осемгодишните близнаци Жак и Габриела, като Жак е престолонаследник.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР