Когато малко дете плаче в кабинета на лекаря, защото някой

...
Когато малко дете плаче в кабинета на лекаря, защото някой
Коментари Харесай

`Ваксинирайте децата си за Бога - едно бързо убождане е по-добро от нокаутиращ удар по-късно`

Когато малко дете плаче в кабинета на лекаря, тъй като някой е забил игла в бедрото му, това е задоволително, с цел да накара всеки родител трептя. Но според мен, този къс миг на болежка си заслужава.

Винаги съм бил първи на опашката с децата си за всички налични ваксини за деца. MMR доза? Протегнете ръце, деца. Полиомиелит бустер? Да апелирам. Ковид убождане? Запишете ни. „ Просто ще се почувства като леко щипка “, споделям аз, до момента в който класифицирам подкупни материали. Любезна здравна сестра нормално е на разположение със стикер или плюшено. Пакет шоколадови копчета е доста потребен в обстановки като тази.

Здравни специалисти тази седмица споделиха, че децата страдат излишно, тъй като по-малко родители избират рутинни детски ваксини. Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство даже започва акция, с цел да се опита да увеличи усвояването, откакто всички инжекции не доближиха задачата от 95% на Световната здравна организация в Англия предходната година. „ Ако не сме имунизирани, не сме за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР