Когато мъжете са гладни харесват жени с по-големи гърди, учудващо

...
Когато мъжете са гладни харесват жени с по-големи гърди, учудващо
Коментари Харесай

Гладните и свалячите харесват големи женски гърди

Когато мъжете са гладни харесват дами с по-големи гърди, учудващо демонстрира проучване, извършено от списание " Джърнъл от Сосиоекономи ".
Подсъзнателно женските гърди са свързвани с източник на храна. Техните по-големи форми алармират, че притежателката им има по-големи мастни ресурси. По тази причина, когато мъжете са гладни, те се заглеждат по дами с по-пищен бюст, се твърди в английското проучване.
Според друго изследване, оповестено в сп. " Аркайвс от секшуал бихейвър ", че представителите на мощния пол, които преглеждат дамите като полови обекти са привлечени от такива, които имат по-пищни форми от кръста нагоре. В изследването са взели участие над 300 мъже, на които са показвани женски тела в 3D модели и е трябвало да споделят, кои намират за по-секси. Погледът на над 70 % се е спрял на тези модели, които имат забележителни гърди. Мъжете с високо самочувствие, които обичат да са център на вниманието, постоянно се заглеждат по дами с по-големи гърди. За тях жена с голям бюст е следващата причина да се пъчат гордо пред другите и да показват по-висок и забележителен обществен статус. Любовта към по-закръглените полукълба в горната част на женското тяло е типична и за плейбоите и откровените свалячи.
Господата, които са подготвени да продължат рода си се оглеждат за дами с огромни гърди. Те ги асоциират с висока плодовитост и дарба дамата да роди и изхрани здрав и наедрял правоприемник.
За дамите с дребна чашка са сутиена има утешение. Мъжете, които са финансово постоянни, се заглеждат точно по такива. Това е по този начин, тъй като те се усещат задоволително уверени и не търсят обилие към себе си, защото могат да си обезпечат всичко, за разлика от тези, които имат финансови усложнения и подсъзнателно се пробват да балансират несигурното си състояние с образни измами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР