Когато мъжът започне да се отдръпва, много жени изпадат в

...
Когато мъжът започне да се отдръпва, много жени изпадат в
Коментари Харесай

5 неща, които никога не трябва да правите, когато мъжът се отдръпне

Когато мъжът стартира да се отдръпва, доста дами изпадат в суматоха и вършат всичко допустимо, с цел да го върнат назад и да върнат връзката в естествен темп. Намеренията им са положителни, само че в множеството случаи те несъзнателно утежняват обстановката и го отблъскват още повече.

Това е съкрушително, тъпо възприятие. Чувствате се безсилни и уплашени и нямате визия какъв е верният ход. 

Изглеждаше, че всичко върви толкоз добре, само че в този момент нещо не е наред.
Може би той не написа толкоз постоянно, не наподобява толкоз въодушевен за вас или за връзката ви или може би не е нищо очевидно, а просто чувство, което имате.

Ето и нашият съвет - какво тъкмо да НЕ вършиме, когато се случи това.
Първо, дано разгледаме въпроса за какво това се случва. Има две съществени аргументи, заради които мъжът се отдръпва.
1. Минава през нещо и просто се нуждае от пространство, с цел да се оправи с него.
Това може да е нещо в работата, финансови проблеми, прочувствени проблеми, фамилни проблеми или даже нещо друго,като вътрешни страхове. Какъвто и да е казусът, той е уплашен и прочувствено претрупан и желае да се оправи самичък. Това е постоянно срещана мъжка реакция на напрежението.
2. Той губи интерес към вас
Това е кошмарният сюжет, от който се опасяват всички дами.

Важно е вярно да определите каква е повода за неговото оттегляне, само че в случай че не знаете, по-добре е да приемете, че той има потребност от пространство, с цел да се оправи със личните си страсти, по този начин няма да влошите нещата.

Нормално е хората да се движат в цикли сред желанието да се сближат и желанието да прекарват времето си сами. Това в действителност прави една връзка здравословна.
Ако единият човек има по-несигурен или обезпокоителен жанр на обвързаност, може да му е мъчно, когато сътрудникът му се отдръпне, и тогава това се трансформира в проблем на връзката.

Добре, в този момент, когато знаете за какво, дано поговорим за това какво да не вършиме, когато това се случи.

1. Не се опитвайте да го спечелите
Когато един мъж се отдръпне, доста дами реагират, като се пробват да го завоюват още веднъж. Тя си мисли, че в случай че той още веднъж открие какъв брой невероятна е тя, може би ще се върне. Тя е извънредно деликатна, излиза отвън рамките на вероятното и се пробва да бъде това, което мисли, че той желае. Това е неефикасно по няколко аргументи.

Първо, това държание нарушава свободата му и го кара да се усеща задушен, а вас - да изглеждате обезверена.

Това може да няма нищо общо с вас, тъй че тук няма какво да потвърждавате. А в случай че той се отдръпва, тъй като въпреки всичко има нещо общо с вас, тогава още веднъж няма какво да вършиме. Просто го оставете да бъде. Ако продължавате да се нахвърляте върху него, той единствено ще се раздразни още повече от вас и ще се отдръпне още повече.

Когато се пробвате да го спечелите, вие всъщност понижавате личната си стойност, казвате " Не съм почтена за теб, само че се надявам, че въпреки всичко ще ме избереш! ". Бихте ли желали да се срещате с човек, който изпраща това обръщение? Сигурни сме, че НЕ.

Когато сте в това положение на духа, изпращате обезверена осцилация, която той ще улови. Дори и неемоционалните мъже могат да уловят вибрациите, тъй като повече от 90 % от връзката е невербална.
 2. Не го обсебвайте
Престанете да влагате умствена сила, с цел да разберете какво мисли той, по какъв начин се усеща, дали не губи интерес към вас и така нататък Прекарайте това време безусловно в правене на нещо друго, каквото и да било.

Притесненията за това по какъв начин се усеща той утежняват обстановката. Това важи за всички области на живота. Притеснението в никакъв случай не води до нещо положително.

Имате по-добри неща, които да вършиме с времето си, в сравнение с да се стресирате. Така че отидете да вършиме нещо друго. Четете, пишете, бягайте, плувайте, карайте колело, пазарувайте, отидете на спа, излезте с приятелки на по пиво, просто направете нещо занимателно, което ви харесва и ви прави щастливи.

Начинът да разпалите още веднъж интереса на един мъж в действителност е напълно елементарен - бъдете забавни. Няма нищо забавно в една жена, която обезверено търси мъж и тъгува за него. Това, което притегля мъжкото внимание, е жена, която може да бъде щастлива сама и не се нуждае от мъж, с цел да се усеща добре.
3. Не го задушавайте
Най-голямата неточност е да се вкопчите в него още по-силно и да го обсипвате с обич и обвързаност, с цел да го привлечете назад. Това е тъкмо противоположното на това, от което той се нуждае.

Той си дава пространство, тъй като от това има потребност. Когато някой ни постанова своите потребности, да вземем за пример вие поставяте потребността си от непосредственост над неговата потребност от пространство, това единствено ни кара да недоволстваме против него. Хората, които са прочувствено зрели, са способни да дадат на колегата си това, от което се нуждае, даже в случай че то е в прорез с това, което той желае.

Не го задушавайте, не го молете да приказва с вас, не поставяйте условия или ултиматуми. Уважавайте това, от което той се нуждае, и направете услуга на себе си и на връзката си, като работите върху личното си благополучие през това време.
4. Не избухвайте
Когато един мъж се отдръпне, ще почувствате доста страсти, една от най-отровните от които е гневът. А гневът унищожава всичко, до което се допре.
Да, вие сте засегнати, чувствате се подценени и не сте сигурни какво се случва. Но осъзнайте, че огромна част от тези страсти се дължат на самите вас и не са безусловно негова неточност. Той не ви дължи 100% от времето и вниманието си. И не е негова неточност, в случай че се разстройвате, тъй като той желае да се оправи с нещата самичък.

Опитайте се да бъдете състрадателни и да разберете, че той прави нещо, което е естествено и належащо за него. Ако възприятията доближат точката на шупване и не можете да ги овладеете, тогава можете да поговорите с него за това, само че внимавайте по какъв начин подхождате. Обикновено не това, което споделяме, а методът, по който го споделяме, провокира спорове. Не се опитвайте да го обвинявате. Просто му споделете с внимание своята позиция за нещата.

Много по-добре е да отговаряте, вместо да реагирате. Когато изберете моделът на отговаряне, имате избор. Възприемате цялата информация и решавате какъв е най-хубавият метод на деяние. Когато реагирате, сте плебей на страстите си и нормално казвате неща, за които след това съжалявате.
Сигурно си мислите, че обстановката е нещо персонално против вас.Стоите в прекалено много безредни мисли от хилядите варианти за неговото държание и развиване на нещата. Но постоянно въобще не е по този начин.

На някои мъже им е доста по-трудно да обработват и да се оправят с страстите, в сравнение с дамите. Те не разполагат със същите системи за поддръжка и шерването на най-съкровените им мисли и усеща не е естествено за тях. За него краткотрайното бягство от възприятията от време на време е по-полезно, в сравнение с да се пробва да ги подреди. Опитайте се да се възползвате овоята женска дарба да проявявате емпатията, вместо да се опирате на гнева.
 5. Не се тревожете
Начинът да не се притеснявате за това е просто да приемете резултата, без значение от всичко. Или той ще се оправи с всичко, което се случва, и ще се върне по-добър от всеки път или ще си отиде. Но не унивайте в меланхолия или в боязън от отменяне, тъй като единственото, което значи това е, че той не е верният човек за вас, а това не е никаква загуба. Вашията човек е някъде там и той също търси вас.

Той просто е осъзнал, че тази връзка няма да проработи, и да, мъчно е, че е стигнал до това осъзнаване преди вас, само че това е и добре. Означава, че ви е икономисал скъпо време. Ако подозирате, че той губи интерес към вас, най-лошото нещо, което можете да извършите, е да изпаднете в суматоха. Това просто няма да ви докара до нищо положително. Вместо това сложете ръка на сърцето си и кажете: " Ще се оправя, без значение от всичко. " Прекарайте няколко минути, като поемете надълбоко въздух и в действителност позволите на напрежението от сутуацията да се отпусне.

Най-важното нещо, което можете да извършите, когато вашият човек се отдръпне или се отдръпва, е просто да му дадете малко пространство. Дайте му го с ясното схващане, че и това няма да продължава до безспир и всичко ще се разкрие тъкмо както би трябвало. А дотогава ви съветваме да се концентрирайте върху себе си. Насладете се на това, че имате време и пространство да се свържете със себе си за малко и да възобновите връзката със самите вас.

А това в последна сметка е един драгоценен подарък.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР