Когато мъж ви каже, че никога не е гледал порно,

...
Когато мъж ви каже, че никога не е гледал порно,
Коментари Харесай

10 неща, които не знаете за порно индустрията

Когато мъж ви каже, че в никакъв случай не е гледал порно, може да сте сигурни съвсем на 100%, че ви е излъгал. Според резултатите от изследване на Университета в Монреал всички представители на мощния пол гледат порно. Всъщност първичната цел на проучването била да се разбере какви са мъжете, които не гледат порно. За страдание учените не разкрили подобен.

Статистика сочи, че 30% от дамите гледат порно. Те, несъмнено, имат по-големи условия и избират по-задълбочен разговор и свястно развиване на действието. Всеки пети мъж признава, че гледа или най-малко един път е гледал порно в офиса си. Само 13% от представителките на нежния пол се включват като любителки на порното на работното място.

В търсене на още любопитни обстоятелства за една от най-успешните промишлености в света, през днешния ден ви предлагаме лист, които несъмнено ще ви бъде забавно да разгледате. Ето 10 неща, които надали знаете за така наречен „ занимания за възрастни “.

1. Най-много търсения с думата „ секс “ в Гугъл произлизат от територията на Пакистан.

2. Най-търсените категориите в този отрасъл са „ Тийн “ и MILF. Като в тези филми „ майките “, с които феновете на порното (и не само) желаят да вършат секс, са приблизително на 33 години. Аналният секс се подрежда на 10-то място в класацията за най-търсена категория в порно сектора.

 10 неща, които не знаете за порно промишлеността

3. Най-скъпият порно филм е „ Пиратите “ (Pirates) от 2005 година с бюджет от 1 млн. $. Филмът съставлява порно версията на „ Карибски пирати “ и се увенчава с значителен триумф – печели редица награди и получава своя цензурирана версия по НВО.

4. Понякога в тази промишленост еякулацията се заменя с изкуствена сперма , съставките, на които са белтък и кондензирано мляко.

5. В Австралия е неразрешено присъединяване във филми за възрастни на дами с дребни гърди . Оправданието им е, че дребните гърди или неналичието на такива притеглят вниманието на повече педофили. Това решение е наложено и за да се поддържа възбраната за разпространяване и гледане на нецензурен материали.

6. Най-старият филм от този род е „ Le Coucher de la Marie “, датиращ от 1896 година В него се демонстрира по какъв начин основната героиня прави стриптийз.

 10 неща, които не знаете за порно промишлеността

7. Само 3% от всички порно уеб сайтове в международен мащаб желаят удостоверение за възрастта на потребителите и посетителите в уеб страницата.

8. Първото гледане на порно в интернет е на възраст от 11 до 13 години.

9. Близо 25 млн. уеб страницата имат порнографско наличие или казано в проценти – 12% от всички уеб сайтове. 89% от всички порно уеб сайтове са от Съединени американски щати. На второ място се подрежда Германия с 4%.

10. Много от актуалните звезди са почнали своята кариера точно в този отрасъл . Сред тях са Джеки Чан, Камерън Диас, Силвестър Сталоун и други.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР