Когато любовта почука на вратата, тя не се вълнува от

...
Когато любовта почука на вратата, тя не се вълнува от
Коментари Харесай

Любов в залеза на живота: Когато страстта се завърне в подходящото време

Когато любовта почука на вратата, тя не се вълнува от възрастта ви. Единственото, което е от голяма важност, е пристрастеността и щастието до края на дните.

Любовта в залеза на живота се появява ненадейно, когато сте минали 50 или 60-годишна възраст. Сърцето ви бие като на тинейджър и още веднъж усещате пеперуди в стомаха.

Нещо, което всички знаят, е че възрастта не постоянно дава отговор изцяло на психическата или прочувствената зрялост.

Но когато тези две измерения са в синхрон, вие навлизате в златната възраст: време, в което пристрастеността се завръща със мощ, друга и възнаграждаваща.

Тук ви каним да размислите върху това: върху тази обич, която в никакъв случай не трябва да бъде отблъсната; върху тази опция да започнете още веднъж и да бъдете същински задоволени.

Когато пандизите сърцето си за любовта

Понякога затваряте сърцето си за любовта, казвате си, че е по-добре да не се влюбвате още веднъж, да не стартирате нова връзка. Казвате си, че сте се озовавали прекомерно засегнати и прекомерно разочаровани в предишното си, с цел да си го аргументите още веднъж.

  • Може да си казвате, че всичко, което се е случило, е житейски урок за вас. Но има моменти, в които сте просто изтощени и предпочитате да не обмисляте опцията за ново влюбване.
  • Само че ориста от време на време си играе с вас, прави каквото си изиска и се забавлява като ви подлага на тествания, с цел да ви даде втори късмет. Приканва ви да заобичате още веднъж.
  • Дали ще приемете провокациите на ориста или не зависи от вас и от това, до каква степен готови се чувствате. Без подозрение, това е персонален избор, само че първо би трябвало да помислите върху една значима позиция.

Понякога това, за което съжалявате най-вече, не са грешките ви, а пропуснатите благоприятни условия.

Новата обич би могла да бъде най-голямата обич

Някои хора обичат да съпоставят една обич с друга. Склонни сме да вършим това: обичаме да решаваме кое е било най-хубавото, кое е било най-лошото. Определяме кое е асъдействало най-вече за нас и кое е било загуба на време, старания и сила.

  • Вместо вманиачено да сравнявате една обич с друга, добра концепция е да разберете, че всяка обич е изживяла времето си и е имала своите благоприятни условия.

Когато всичко е изказано и сторено, приемате каквото животът ви е поднесъл.

  • Не съжалявайте за миналите неща: най-добре ги приемете и разберете, че най-хубавите неща се случват в сегашното. Тук и в този момент съзнанието ви се разтваря и получавате опцията да бъдете щастливи.

Добре тогава… за какво не си дадете различен късмет? Любовта в залеза на живота може да сътвори за вас отлично настояще и даже да стане част от бъдещето в

Любовта в залеза на живота ви извисява като персона.

Най-добрият метод за създаване на здрава, щастлива връзка е насърчаването на личностното израстване , належащо за психическото ви здраве.

  • Да виждате себе си като мощна персона, почтена за обич и да се възприемате като самоуверен и благонадежден човек, ще ви помогне да създадете по-добра връзка.
  • И в случай че намерите някой, също толкоз душевен убеден, човек, умеещ да ви почита и цени, ще разберете по какъв начин да израснете дружно като тим, вървейки по един и същи път. Това постоянно си заслужава.

Не би трябвало да забравяте, че хората непрекъснато израстват. Няма значение на какъв брой години сте, какъв брой неща сте оставили зад тила си и какви прекарвания са изграждали живота ви до момента.

Осъзната, зряла, смела, възнаграждаваща, любовта може да донесе нова светлина в всекидневието ви и да се трансформира в прелестен интервал от живота ви.

Красотата на любовта в залеза на живота

Тази обич е специфична и все пак недооценена.

Нашата просвета, филмите и даже литературата натъртват на младежката обич, прочувствената плътност, която е предопределена явно единствено за 20-годишните.

Но огромната обич може да има и посивели коси. Най-силните пристрастености от време на време се случват, когато сте в по-напреднала възраст. Усмивката ви може и да е съпроводена от малко бръчки (или пък повече).

Но това е без значение, тъй като възприятията не познават възраст. Най-красивата обич може да се случи един път, когато сте в юношеска възраст, след това още веднъж, когато сте в двадесетте си години и по-късно отново, когато сте по-възрастни.

Страстта може да се появи голям брой пъти с течение на живота ви. Тя ще ви извърши, единствено в случай че сте подготвени за нея и в случай че решите, че си коства.

Инфо: https://zdraveikrasota.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР