Когато любимата програма на всички звезди - фотошоп не е

...
Когато любимата програма на всички звезди - фотошоп не е
Коментари Харесай

Вижте Анита на Рачков без грим

Когато обичаната стратегия на всички звезди - фотошоп не е в деяние, мненията бързо се трансформират, освен лицата. Такъв е в този момент и казусът с Анита Димитрова - новата обичана до артиста Димитър Рачков.

Ако досега не сте я виждали натурална, без капка грим, без филтри на фотосите и без каквито и да е било усъвършенствания на визията, в този момент е моментът.

Наскоро се появи кадър, на който плеймейтката е тъкмо по този начин - без нищо по лицето си, дори и без обичаните си изкуствени мигли и екстеншъни, с които не се появява на открито. На фотографията модифицираната русокоска наподобява радикално друго и сигурно евентуално малко на брой биха я познали, в случай че се разминат с нея, написа " Уикенд ". Дори биха я определили и като " искрено грозновата ".



Кадърът е изработен по време на турнето на Рачков в Лондон, където очевидно Анита се е почувствала задоволително свободна и неразпознаваема за близките, с цел да се пусне в този тип.

Както написа изданието, в реалност носа на Анита е крив, кожата й е бледа, със сивкав нюанс, а очите й са дребни и поради това ги " облича " нормално в опушен грим.



Анита с грим

Анита от години се клепа с всевъзможни смазки за разкрасяване и с годините се трансформирала в същински занаятчия, усвоявайки до най-малкия трик тънкостите на четката, издават съграждани на хасковлийката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР