Когато котаракът Тоби бил отдалечен от дома си, той много

...
Когато котаракът Тоби бил отдалечен от дома си, той много
Коментари Харесай

Котка извървя 20 км, за да е отново със стопаните си, а те поискаха да я приспят

Когато котаракът Тоби бил далечен от вкъщи си, той доста тъгувал по фамилията си. Те му липсвали толкоз доста, че напуснал новия си дом и извървял 12 благи, който са почти 20 км, с цел да ги откри още веднъж. Но когато ги разкрил, фамилията в действителност не било толкоз щастливо да го види.

Семейството в действителност подарило Тоби на други хора, тъй като към този момент не го желали, поради което и се изненадали когато го заварили пред вратата си. Отдадеността на Тоби да ги откри изобщо не ги трогнала и те го завели в локалния подслон, с цел да го приспят.



За благополучие, чиновниците в приюта се свързали с локална благотворителна организация и им обяснили какво се случва. Приютът за животни в Северна Каролина се съгласил да го прибере и да показа забавната му история в обществените мрежи. Те написали следното:

"Когато фамилията на Тоби повече не го желало, те го подарили на друго семейство. Но те са липсвали на Тоби и по тази причина той извървял 20 км назад до дома си. Но когато дошъл, те разрушили сърцето му. Семейството, което той си мислил, че го обича, го завело в подслон и помолило хората там да го приспят. Приютът ни се обади, с цел да ни попита дали желаеме да го вземем и да му помогнем да откри ново семейство. И несъмнено, ние казахме ДА! "



Историята на Тоби е споделена от хиляди хора по целия свят. А цялата гласност е дала невероятни резултати - Тоби има нов дом. Тоби е осиновен от Мишел, която живее в Ню Хемпшийр. В новия си дом той е обичан и дели къщата с други двама котешки братя.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР