Когато Кейт и Уилям бяха заснети от член на обществеността

...
Когато Кейт и Уилям бяха заснети от член на обществеността
Коментари Харесай

Сестрата на Борис Джонсън твърди, че Кейт Мидълтън „не е била в“ селскостопански магазин, след като забелязала „червени знамена“

Когато Кейт и Уилям бяха снимани от член на обществеността в селскостопански магазин покрай техния дом в Уиндзор в Аделаида Cottage предишния уикенд, трябваше да сложи спекулации по отношение на местонахождението на принцесата на Уелс да почива, само че даже високопоставени фигури показаха своите подозрения по отношение на достоверността на видеото.

Рейчъл Джонсън - сестрата на някогашния Министър-председателят Борис Джонсън - твърди, че откакто е забелязала това, което съгласно нея е " няколко червени флагове " във видеото, тя се бори да повярва, че в действителност вижда Кейт да върви и да носи пазарска чанта. Колумнистката даже беше оставена да се усъмни в „ личния си здрав разсъдък “.

Коментарите на Джонсън, написани за Evening Standard, пристигнаха след седмици на безумни тайни теории за здравето и местонахождението на принцесата на Уелс - откакто дворецът Кенсингтън разгласи през януари, че откакто се е подложила на коремна интервенция, Кейт ще бъде свободна от работа до в най-малко Великден.

Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР