Когато излезе през 2017 г., сериалът Големите малки лъжи не

...
Когато излезе през 2017 г., сериалът Големите малки лъжи не
Коментари Харесай

Изненадващо разкритие от Никол Кидман

Когато излезе през 2017 година, сериалът " Големите дребни неистини " освен се трансформира в една от най-гледаните продукции на Мах, само че и се снабди с цели осем награди Еми. Между тях бяха и тези за постановка на към този момент починалия Жан-Марк Вале, както и за основна женска роля за Никол Кидман.
 Жан-Марк Вале и гибелта на режисьора на
Още една тъжна вест от Коледа

Почина режисьорът Жан-Марк Вале

Именно 56-годишната австралийска актриса удостовери преди дни, че въпреки всичко ще има трети сезон на хитовата поредност. " Обожавам " Големите дребни неистини ". И, просто с цел да знаете, приготвяме и трети сезон ", сподели тя по време на сесия с въпроси за CME Group Tour Championship.

За момента няма повече информация за това на какъв стадий е работата по новите серии, кои от многото звезди в сериала ще се завърнат, нито пък по кое време да го чакаме. Припомняме, че " Големите дребни неистини " беше с присъединяване на Кидман, както и Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Шайлин Удли, Лора Дърн, Мерил Стрийп.

" Проблемът с е, че сме група хора, която доста обича да работи дружно, само че тук са събрани някои от най-популярните имена от кино промишлеността ", разяснява още през 2020 година Кейси Блойс от НВО.

Той добавя, че всички актриси от сериала са много заети и ще е мъчно стиковането на стратегиите им. Но пък трети сезон " наподобява доста логически " и би трябвало да се появи " в някакъв миг ", споделя още Блойс пред Deadline.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР