Когато излезе преди няма и две години Изгубеният град не

...
Когато излезе преди няма и две години Изгубеният град не
Коментари Харесай

“Изгубеният град” със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм - филмът, който се възроди в Netflix

Когато излезе преди няма и две години " Изгубеният град " не получи най-хубавите мнения от критиците. Но откакто неотдавна бе прибавен в Netflix, заваляха суперлативи от страна на феновете.

Главните функции в комедията са поверени на Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм, а малко присъединяване има даже и Брад Пит. И безспорно триото, което впечатлява с актьорската си игра, е измежду главните фактори филмът да се изкачи до върха в английския Netflix.

В  " Изгубеният град "  Сандра Бълок влиза в ролята на писателка, която е отвлечена от изверг милиардер, изигран от звездата в " Хари Потър "  Даниел Радклиф. В центъра на конфликта им е едно археологическо изобретение. За да избави писателката обаче, на Чанинг Тейтъм (който изиграва актьор) му се постанова да наеме не какъв да е, а героя на Брад Пит.

Въпреки че филмът, режисиран от братята Адам и Арън Ний, не е изключително автентичен, защото е един тип нов прочит на сантименталната комедия на Робърт Земекис от 1984 година " Романс за камъка ", очевидно въпреки всичко е задоволително успешен, с цел да си заслужи хвалбите на феновете.

Основното им усещане е, че " Изгубеният град " е " подценен ", написа Independent.

" Комедия с Чанинг Тейтъм е един от обичаните ми кино жанрове ", гласи един от мненията за кино лентата в обществените мрежи, представени в изданието.

" Гледах " Изгубеният град " в Netflix по-рано през днешния ден. Беше занимателен и добър филм... Бих се радвал на продължение ", се споделя в различен.

" Ако желаете малко занимателни нелепости, гледайте Изгубеният град " в Netflix - занимателно е. След първите 10 минути стартира да ми харесва ", написа различен онлайн консуматор.

Филмът със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм е разполагаем за гледане и в българския Netflix, въпреки че за разлика от английския, най-малко към този момент не е съумял да изпревари новия сериал със София Вергара - Griselda, който оглавява родната класацията. На второ място пък все още е трагичният трилър сериал Fool Me Once.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР