Когато имате нова връзка е нормално да следите за признаци,

...
Когато имате нова връзка е нормално да следите за признаци,
Коментари Харесай

Ето 5 тревожни признака, че той не става за партньор

Когато имате нова връзка е обикновено да следите за признаци, които могат да ви подскажат дали индивидът е подобаващ за дълготраен сътрудник или не.
Често обаче розовите очила и заблудите, в които избираме да имаме вяра вместо да забележим истината каквато е ни пречат да се ориентираме вярно. 
Но в случай че се опитате да погледнете по-обективно и независимо, колкото и мъчно да е в миг, когато сте влюбени, може би ще видите някои тревожни признаци, че той не е подобаващ за сътрудник. 
Кои са 5-те тревожни признака, че той не става за дълготраен сътрудник?

1. Не се старае да се преценява с вас
Ако през цялото време сътрудникът ви не се пробва да се нагоди към вашите привички, да се постарае най-малко малко да се преценява с уговорките и свободното ви време, това е неприятен знак. Вероятно егоистичните му черти взимат превес на останалото. Много е допустимо това държание да се задълбочи още повече с течение на връзката, още повече в случай че стартира да ви приема за даденост.

2. Не стопира да загатва някогашната си
Един от най-тревожните знаци, че някой не става за сътрудник или просто още не е отворил сърцето си за нова обич е непрекъснатото говорене за някогашните. Това освен е обидно за актуалната половинка, само че и приказва неприятно за това какво би било отношението му към вас, на кое място ще се наредите след някогашните, които към момента занимават съзнанието му.

3. Дава ви объркващи сигнали
Ако той не е пореден в напъните си по отношение на вас, един път усещате, че се приближава прочувствено до вас, а в идващия миг като че ли е леден камък, това е повече от обезпокоителен сигнал. Подобно отношение ще ви накара да се въртите в затворен кръг, питайки се дали грешката е във вас. 

4. Изпуска си нервите
Едни от най-тревожните знаци, че той не става за сътрудник в компликацията в ръководството на гнева. Ако избухва елементарно, яростта му е сериозна, а от време на време даже ориентирана към вас, по-добре обмислете дали можете да имате връзка с прочувствено неустойчив човек.

5. Използва ви, когато му е комфортно
Използването може да се демонстрира по доста способи – за секс, за пари, за развлечение или когато му би трябвало разтуха. Бъдете бдителни към сходно токсично държание и направете равносметка какъв брой постоянно става дума за личното му егоистично държание и какъв брой постоянно действително се интересува от вас и това по какъв начин сте. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР