Когато имаш силна майка, се учиш да бъдеш независима. Учиш

...
Когато имаш силна майка, се учиш да бъдеш независима. Учиш
Коментари Харесай

Какво е да имаш силна майка: Когато имаш силна майка, ти самата ставаш силна дъщеря

Когато имаш мощна майка, се учиш да бъдеш самостоятелна. Учиш се да приказваш това, което мислиш. Учиш се да отстояваш своето в спорове. Учиш се да оцеляваш независимо. Учиш се да се грижиш за себе си, както и за нея, тъй като искаш тя да се гордее с теб.
Когато имаш мощна майка, уважаваш себе си. Не разрешаваш на никого да приказва неприятно за теб. Не разрешаваш да минават през теб. Не разрешаваш на никого да гледа на теб просто като на тяло, а не като на човек. Искаш да се отнасят към теб с почитание.
Когато имаш мощна майка, знаеш какво е това обич.

Знаеш какви би трябвало да са връзките вътре в фамилията. Знаеш кое е вярно и кое не. Кои хора би трябвало да се посрещат с отворени прегръдки и от кои би трябвало да стоиш на разстояние.
Когато имаш мощна майка, не се предаваш в никакъв случай. Ставаш след рухване и пробваш още веднъж. Казваш на себе си, че можеш да го направиш, тъй като си задоволително добра. Никога не приемаш неуспеха като вид. Продължаваш да се опитваш, до момента в който не получиш това, което искаш.
Когато имаш мощна майка, в никакъв случай не забравяш какъв брой струваш. Никога не разрешаваш да се възползват от теб,, тъй като знаеш, че майка ти не би търпяла такова отношшение. Запазваш стандартите си високи, тъй като са те научили, че заслужаваш нещо особено.

Когато имаш мощна майка, в никакъв случай не се чувстваш самотна. Каквото и да се случи, има някой, който да те вдигне кгоато паднеш. Някой, който да ти припомня, че можеш да се оправиш с всичко. Който да те кара да следваш фантазиите си, тъй като можеш да ги постигнеш.
Когато имаш мощна майка, имащ най-хубав другар за цялостен живот. Имаш някого, с който да поговориш на всякаква тематика. Имаш някой, който може да ти помогне да решиш всеки проблем. Имаш някой, който ще е до теб вечно, тъй като е единствено на едно позвъняване разстояние.
Когато имаш мощна майка, тя е твоето ентусиазъм. Тя е твоят образец за подражателство. Когато имаш мощна майка, ти сама израстваш мощна жена.
Съгласни ли сте?
Инфо: webmiastoto

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР