Когато имаш пари, луксът достига невероятни висоти. Оглеждайки се за

...
Когато имаш пари, луксът достига невероятни висоти. Оглеждайки се за
Коментари Харесай

Луксозните зимни ваканции по вкуса и джоба на богатите

Когато имаш пари, луксът доближава невероятни висоти. Оглеждайки се за зимна почивка през този сезон, някои търсят успокоение и изолираност, други - вълнуващи зимни занимания, а трети - повече от всичко и то доставено със жанр.

Точно на последното изложение дават отговор ваканционните капсули до Южния полюс, почивките в жанр Джеймс Бонд и круизите към Антарктида. Те са по усета и по джоба на супербогатите.

Капсули в Антарктида

Туристическата организация Abercrombie&Kent провежда първокласни експедиции до най-отдалечени места по света. Едно от предложенията ѝ е първокласен оазин посред Антарктида. То ще бъде налична от този декември и се нарира Echo, написа Well.

Комплексът се състои от шест съвременни и футуристични на тип капсули за отдих, наречени Sky Pods. Всяка една от тях съставлява мини-апартамент от фибростъкло, в който ще намерите всички улеснения, нужни за удобна отмора. За общо прилагане е предопределена централна постройка, в която има столова и зона за релакс. Там може да се възползвате и от услугите на умел екип от аниматори и водачи.
       View this post on Instagram                      
A post shared by White Desert Antarctica (@white.desert.antarctica)

Офертата включва преходи в Антарктида, каране на колела за сняг, ски или скутери, както и " зимно сафари " и катерене по ледници. До капсулите гостите стигат с частен аероплан.

Максималният потенциал за настаняване в комплекса е до 12 души. Седемдневен престой коства към 100 000 $ на човек.

След края на сезона е планувано курортът да бъде демонтиран изцяло.

Алпийски курорт в жанр Джеймс Бонд в Тирол

Във кино лентата “Спектър ” с прословутия английски сътрудник Джеймс Бонд сигурно сте забелязали впечатляващия комплекс в Алпите. Това е ултралуксозният хотел Das Central в Зьолден, Тирол. Той е дом на един от най-забележителните планински заведения за хранене в света - Ice Q.
 
       View this post on Instagram                      
A post shared by????????????????????????????????????????????????????????????ö???????????????? (@iceq_soelden)

Футуристичната постройка от стъкло и метал е запаметяваща се, а ресторантът ще ви предложи най-хубавото от виновността в целия свят и ястия на изкусни майстори готвачи.

Това място освен е обвързвано с филмите за Бонд, само че и предлага интерактивна галерия „ 007 Elements “, която може да разгледате през свободните си минути.  
 
       View this post on Instagram                      
A post shared by????????????????????????????????????????????????????????????ö???????????????? (@iceq_soelden)

Цените за настаняване тук стартират от 2000 евро на човек.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР