Когато имаш лидер на партия, който не се появява нито

...
Когато имаш лидер на партия, който не се появява нито
Коментари Харесай

Владислав Панев: Съдбата на България е заложена на карта

" Когато имаш водач на партия, който не се появява нито на съдружни препоръки, нито го виждаме в Народното събрание, а единствено по тв приемника, този разговор е мощно усложнен ", акцентира депутатът от Демократична България.

Панев призна пред Bulgaria ON AIR, че споровете в обединението са от няколко месеца, съвсем от началото на държавното управление. А по-сигурна информация за отделянето на Има Такъв Народ са имали към 2 седмици преди изказването на Слави Трифонов.

" Търсихме удостоверение на информацията, че е доста евентуално Слави да дръпне килимчето. Не имам вяра, че Северна Македония е причина за овакантяване на обединението. Няма един претекст Трифонов и Има Такъв Народ да подхващат такива дейности. Ако бюджетът не мине, това ще бъде извънредно неприятен сигнал. Очаквам да мине на първо четене, става въпрос за доста значими ограничения ", сподели още той.

" И ние, и Българска социалистическа партия имаме исторически натрупвания в съдружната просвета. Имаме ясни идеологии, наясно сме къде може да имаме разминавания и ги одобряваме. Няма смисъл да се караме за неща, за които позициите и на двете обединения са ясни ", уточни Панев.

Според него държавното управление би трябвало да има съществени тематики и цели с съответни периоди, с цел да бъде реализиран консенсус в Народното събрание.

Панев означи, че повишението на лихвите е на дневен ред в България и това е следващото тестване за хората с заеми. Той не вижда неуспех на властта в областта на обществените финанси и стопанската система, като акцентира, че бюджетът е на остатък.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР