Когато имаш 350 км. деформации по магистралите, това са близо

...
Когато имаш 350 км. деформации по магистралите, това са близо
Коментари Харесай

Богдан Милчев: Корупцията в пътното строителство е нарисувана

" Когато имаш 350 км. деформации по автомагистралите, това са близо половината, какъв е отговорът? На площад " Македония " 3. Там е Агенция " Пътна инфраструктура ". Там е най-опасно. Деформацията и дупките са там, до момента в който жителите и хората не изискат повече сигурност ", това съобщи Богдан Милчев от Института по пътна сигурност пред Българска национална телевизия, разяснявайки отчета на организацията за положението на автомагистралите в България.

Всички публични поръчки са по остаряло му. В момента тече поръчка за ремонт на тунелите на " Хемус ". Аз мога авансово да ви кажа кой ще ги завоюва. Същите, които ремонтираха Витиня, единствено че са си основали различен консорциум, с друго име, само че същите компании, продължи той.

" Тунелът " Железница ", за какво още не е пуснат? ", пита риторично Богдан Милчев.

Според него е основно страната да има държавно управление, което да се заеме с решение на проблемите на хората.

Корупцията е нарисувана. На всички равнища. Три неща би трябвало да решим. Имаме тежки организационно-структурни проблеми. АПИ би трябвало да се разформирова, имаме законодателни проблеми и третото е корупцията. Не решим ли трите детайла по едно и също време - отново няма да има резултат, безапелационен беше той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР