Когато има яснота какво договарят отзад Путин и Байдън, веднага

...
Когато има яснота какво договарят отзад Путин и Байдън, веднага
Коментари Харесай

Да напомня на нашия планктон, че ако се откажем от 3-ти март, значи трябва да се върнем към Турция. Нали така?

Когато има изясненост какво договарят откъм гърба Путин и Байдън, незабавно ще дам знак. Засега мъглата и пушилката са доста огромни и знам, че те избират да е по този начин, с цел да могат умерено да разискват идващите развития.

Приказките на Запада са тъкмо това – приказки.
Санкциите са паравана този път, зад който Западът ще се скрие, че губи и войната и играта. Само наивниците не схващат това, че тези наказания не вършат нищо.
Не, не е правилно, вършат, закопават простаците като Радев и Идиотчето.

Много забавна вест.
Албания е инициирала ново съвещание на Секретен сътрудник на Организация на обединените нации. Знам за какво. Защото идната квазидържава, която ще бъде преориентирана, е Косово. Там ще има събития в близко време. Албания се опасява от това и е нервна. Разбират и там, че Съединени американски щати ще ги оставят по същия метод. Моята прогноза е, че до 10 години Сърбия ще си върне Косово!

Още нещо значимо.
Засега страната, която се намира в най-тежко състояние разкрачена сред чука и наковалнята, е Турция. Ердоган не може да реши на коя страна да застане. Няма и да може. Между другото, каквото и да избере, Турция, освен Ердоган, Турция, губи геополитическо значение и въздействие. Това ще се види доста скоро.
Това не е инцидентно!!! Турция е страна, която също залязва.

Сетих се да припомня на нашия планктон, че в случай че се откажем от 3-ти март, значи би трябвало да се върнем към Турция. Нали по този начин?
Впрочем, единствено глупак си мисли, че като се откаже от нещо, което към този момент се е случило и ще го промени. Но в света на невежите е по този начин.

Припомням също на планктона, че Кобургът Борис, пращящ от разум и хубост, разгласи война на Съединени американски щати и Англия! Единствен в света акт! Русофилите е България в никакъв случай не са и помисляли за сходен ход. Така че не зная какво да кажа.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР